کرم کارامل / طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه فرانسوی

یکشنبه 26 بهمن 1399 آشپزی
kerem karamel

فهرست  مطالب

1-مواد لازم برای تهیه کرم کارامل

2-طرز تهیه کرم کارامل 

 

کرم کارامل

کرم کارامل یک دسر فرانسوی خوشمزه است که طعم بی نظیرش را همه دوست دارند  این دسر خوشمزه را کنار غذای سبک به صورت گرم یا سرد سرو می کنند با طرز  تهیه کرم کارامل  خوشمزه در کنار شما هستیم . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه دسر مگنولیا و چیز کیک توت فرنگی و دسر کنافه  که دسرهای بسیار خوشمزه هستند را مشاهده کنید.

کرم کارامل

کرم کارامل

مواد لازم برای تهیه کرم کارامل

  1. تخم مرغ :5 عدد
  2. وانیل: 1/2 قاشق مربا خوری
  3. رنده پوست  1 عدد لیمو
  4. شکر :220 گرم
  5. شیر :نیم لیتر

طرز تهیه کرم کارامل

  • برای تهیه کرم کارامل  ابتدا کارامل را تهیه کنید به این صورت که  در ظرف مناسب 70 گرم شکر را به همراه 2 قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید  تا طلایی شود.سپس نصف لیوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهیدبجوشد و قوام آید  سپس کارمل را از روی حرارت برداشته و ته قالب های مورد نظر  کارامل ریخته و همه جای ظرف پخش کند و کنار بگذارید.
  •  بقیه  شکر را به همراه شیر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش بیایدو زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید محلوط شیر و شکر خنک شود.
  • تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و در صورت تمایل مقداری پودر هل و رنده پوست لیمو و  وانیل اضافه کرده و با هم زن  هم بزنید
  • تخم مرغ ها زده شده را به شیر سردشده  اضافه کرده و با همزن  برقی خوب هم بزنید،
  • مواد آماده شده را درون قالبهای که ته آنها کارامل ریخته اید بریزید و در فر با حرارت 350 درجه قرار دهید و اجازه دهید 1 ساعت و 30 دقیقه بپزد.
  • کرم کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.هنگام سرو کارامل را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید

نوش جان!😋😊

Khorak sangdon

خوراک سنگدان مرغ/ طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ با قارچ و سیب زمینی

ُsope jo

سوپ جو / طرز تهیه سوپ جو خوشمزه با شیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا