کیک / طرز تهیه کیک دینگ دانگ

دوشنبه 13 دی 1400 آشپزی
cake

کیک دینگ دانگ یک دسر خوشمزه ی شکلاتی است . کیک دینگ دانگ یکی از کیک های خوشمزه  بین المللی است که با طعم های مختلف تهیه  می شود .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک دینگ دانک با ما همراه باشد.

مواد لازم کیک دینگ دانگ

  • آرد مخصوص شیرینی پزی: 4 و 1/3 پیمانه
  • شکر: ۱ و نیم پیمانه
  • پودر کاکائو : 3/4 پیمانه
  • تخم مرغ:3 عدد
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک:1/2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 1/2 پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • آب جوش: 3/4 پیمانه
  • باترمیلک :۱ پیمانه
  • مواد فیلینگ کیک
  • خامه قنادی: ۱ و نیم پیمانه
  • خامه پرچرب :1/3 پیمانه
  • آب سرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین :۱ قاشق غذاخوری

مواد گاناش کیک

  • شکلات چیپسی ۲ پیمانه
  • خامه پرچرب ۱ و ⅓ پیمانه

کیک دینگ دانگ

کیک دینگ دانگ

طرز تهیه کیک دینگ دانگ

  • برای تهیه کیک دینگ دانگ باید این نکات را رعایت کنید. مواد اولیه را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید تا مواد به دمای محیط برسند .
  • آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کنید و 2 تا3 بار الک کنید.
  • فر را 15 دقیقه قبل از پخت کیک روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنیدتا گرم شود .
  • قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد پاشی کنید یا ته قالب چرب شده کاغذ روغنی بندازید.
  • برای تهیه این کیک از هم زن برقی استفاده کنید.
  1. برای تهیه کیک دینگ دانگ داخل یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها و وانیل و شکر اضافه کنید، و با دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 7  دقیقه هم بزنید  (هر 2 دقیقه یکبار با لیسک دور کاسه را دور گیری کنید)  تا مواد روشن و کش دار شود.
  2. در این مرحله روغن مایع را به ترکیب اضافه کنید، سپس با دور کند همزن برقی مواد را هم بزنید تا  یکدست شود. در ادامه باترمیلک  اضافه کنید و هم بزنید.
  3.  حال آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر 2 تا 3 بار الک شده را کم کم  اضافه کنید .  در این مرحله هم زن برقی را کنار بگذرایدو مواد را با لیسک هم بزنید و هم زدن باید به صورت دورانی در یک جهت باشد.
  4. در هنگام هم زدن با لیسک آب جوش را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
  5. حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  6.  قالب از قبل چرب شده را بردارید و  مایه کیک را درون قالب بریزید، سپس چند بار محکم قالب را روی سطح کار بکوبید تا هوای مایه کیک خارج شودو قالب را طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید  تا کیک کاملا بپزد.
  7. برای مطمئن شدن از پخت کیک پس از 40 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در کیک فرو ببرید، اگر سیخ تمیز از کیک خارج شده کیک شما پخته در غیر این صورت به زمان پخت را 10 دقیقه اضافه کنید.
  8. حال اجازه دهید کیک کاملا خنک شود. سپس روی کیک خنک شده را با سلفون بپوشانید،و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.
  9. حال روکش کیک را آماده کنید.
  10. درون یک کاسه پودر ژلاتین وآب سرد را با هم ترکیب کنید تا پودر ژلاتین پف کند.
  11.  خامه پر چرب را درون یک کاسه قابل حرارت بریزد، روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار دهید سپس  ژلاتین خیس شده در آب را به خامه گرم شده اضافه کنید هم بزنید تا ذرات ژلاتین در خامه حل شود.
  12. ترکیب خامه و ژلاتین را به مدت ۵ دقیقه درون یخچال قرار  دهید تا خنک شود .
  13.  حال خامه قنادی را درون یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی خوب هم بزنید تا خامه فر بگیرد، سپس ترکیب خامه و ژلاتین  خنک شده را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و  به هم زن هم بزنید تا مواد یکدست شود.
  14. کیک را از یخچال خارج کنیدو به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید( از ارتفاع نصف کنید)  و  از مخلوط خامه آماده شده در مرحله قبل  به صورت ضخیم روی کیک بمالیدوسپس لایه بعدی کیک را روی خامه قرار دهید و کیک را با سلفون بپوشانید و دوباره به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  15. در این مرحله گاناش کیک را آماده کنید . برای تهیه گاناش درون یک کاسه  قابل حرارت شکلات چیپسی و  خامه را بریزد و روی بخار کتری قرار دهید ( بن ماری)و صبر کنید تا شکلات کاملا ذوب شود. بعد از ذوب شدن شکلات مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
  16. وقتی کاناش کمی خنک شد  کیک را از یخچال خارج کنید و گاناش را روی کیک بریزد ودوباره کیک را  به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.
  17. کیک دینگ دانگ شما آماده است نوش جان.
morgeportegaly

طرز تهیه مرغ پرتقالی بینظیر با زرشک پلو

کوفته/ طرز تهیه کوفته بلغور ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا