سالاد سزار یکی از سالادهای خوشمزه و مجلسی است که به سادگی میتوانید آن را تهیه کنید. در اینجا طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه را خواهید آموخت.
مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار:
- سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
- سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر: ۶ قاشق غذاخوری
- سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر له شده: ۱ قاشق چایخوری
- پنیر پارمزان رنده شده: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه سس سالاد سزار:
برای تهیه سس سالاد سزار، یک کاسه بردارید و سس مایونز را داخل آن بریزید. سپس روغن زیتون بکر و سس خردل را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید. کم کم سرکه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در آخر نیز پنیر پارمزان، سیر له شده و آبلیمو را اضافه کنید و به مقدار کم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکنواخت شود. سس را تست کنید و در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید. سس سالاد سزار شما آماده است.
طرز تهیه سالاد سزار:
- مغز کاهو: ۲ عدد
- سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد
- نان تست: ۲ عدد
- روغن زیتون: به میزان لازم
- سیر: ۳ حبه
- آبلیمو و نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد سزار
- برای تهیه سالاد سزار، ابتدا نان تست را مکعبی برش دهید و در یک کاسه با نصف روغن زیتون و یک حبه سیر له شده مخلوط کنید. نانها را در سینی فر بچینید و آنها را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا کمی طلایی و ترد شوند.
- در این مرحله سینه مرغ را با نمک، فلفل، آب نصف لیمو و ۲ حبه سیر خرد شده مزهدار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را با روغن در تابه سرخ کنید.
- کاهو را خرد کنید و با مقداری از سس مخلوط کنید. درون ظرف سرو بریزید و روی آن را با مرغ سرخ شده و تکههای نان تست برشته و کمی پودر پنیر پارمزان تزیین کنید. باقی سس را در کنار بشقاب سرو کنید.
ارسال دیدگاه