سالاد سزار/طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و لاکچری

چهارشنبه 4 فروردین 1400 آشپزی
salad sezar

فهرست مطالب :

1-طرز تهیه سس سالاد سزار

2-طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار

سالاد سزار سالادی خوشمزه و مجلسی است.با طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه با ما همراه باشید .  در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سالاد کلم سفید و سالادروسی و سالاد ماکارونی با ژامبون و سالاد سیب زمینی رولتی خوشمزه را ببینید

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار:

  1. سس مایونز:۳ قاشق غذاخوری
  2.  سس خردل:۱ قاشق غذاخوری
  3.  روغن زیتون بکر :۶ قاشق غذاخوری
  4.  سرکه:۲ قاشق غذاخوری
  5.  آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
  6. سیر له شده:۱ قاشق چایخوری
  7.  پنیر پارمزان رنده شده:۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد سزار:

برای تهیه سس سالاد سزار یک کاسه بردارید و سس مایونز را داخل آن بریزید. روغن زیتون بکر را به سس مایونز اضافه کنیدو سس خردل را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید سپس سرکه را  کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود . در آخر نیز پنیر پارمزان، سیرله شده و آبلیمو را اضافه کنید و به مقدار کم نمک  و فلفل سیاه اضافه کنیدو هم بزنید تا مواد یکنواخت شود.  سس را تست کنید اگر  ترشی یا شوری آن کم بود، می توانید نمک یا سرکه اضافه کنید.سس سالاد سزار شما آماده است.

 

سالاد سزار

سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار:

  1. مغز کاهو: ۲ عدد
  2. سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد
  3. نان تست: ۲ عدد
  4. روغن زیتون :به میزان لازم
  5. سیر  :3 حبه
  6. آبلیمو و نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد سزار

  •  برای تهیه سالاد سزار ابتدا نان تست را روی تخته برش قرار دهید و دور تادورشان را برش بزنیدو سپس نان را مکعبی برش دهید .  درون یک کاسه نصف روغن زیتون و یک حبه سیر له شده را با نان‌های تست مخلوط کنید تا نان‌ها به روغن و سیر آغشته شوند. نان‌ها را  در سینی فر بچینید و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا نان ها کمی طلایی و ترد شوند.
  • در این مرحله  سینه مرغ بدون استخوان را با استفاده از نمک، فلفل، آب نصف لیمو ترش و ۲ حبه سیر خرد شده مزه‌دار کنید. سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه‌دار شود.مرغ مزه‌دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و با کمی روغن داخل تابه با حرارت بالا سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد  آب میان بافتی مرغ خارج می‌شود و باعث می‌شود مرغ بافت سفتی داشته باشد.
  • سپس کاهو را  خرد کنید. دقت کنید که کاهوها ریز خرد نشوند چون کاهوی سالاد سزار باید درشت و یک اندازه باشد کاهوها را با مقداری از سس که آماده کردید مخلوط کنید و درون ظرف سرو بریزید و مرغ سرخ شده و برش زده را کنار آن قرار دهید. روی کاهوها را با تکه‌های نان تست برشته و کمی پودر پنیر پارمزان تزیین کنید. می‌توانید باقی سس سزار را درون یک ظرف کوچک در کنار بشقاب سالاد سرو کنید. نوش جان

 

salad khiyar

سالاد خیار/ طرز تهیه سالاد خیار خوشمزه و رژیمی

morabay bhar naranj

مربای بهار نارنج/ طرز تهیه مربای بهارنارنج خوشمزه و پر خاصیت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا