طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی

جمعه 5 آذر 1400 آشپزی
ماده های غذایی که بهتر از قهوه بیدارتان می‌کند

مواد لازم برای تهیه کوکوی کلم بروکلی

  • کلم بروکلی کاملاً خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • سیب زمینی: ۱ عدد 
  • پیاز: ۱ عدد کوچک
  • زنجبیل: ۱ تکه کوچک
  • پودر زردچوبه: 1/2قاشق چایخوری
  • ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری : ۳ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مخصوص سرخ کردن : ۲ قاشق غذاخوری

 

کوکو کلم بروکلی

کلم بروکلی

 طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی خوشمزه

  1. برای تهیه کوکوی کلم بروکلی  ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید و با گوشت کوب به خوبی له کنیدو کنار بگذارید.
  2. در این مرحله کلم بروکلی را بپزید.بروکلی‌ها شسته شده را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و آبپز کنید وآبکش کنید و روی پارچه قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
  3. پیاز ، برگ گشنیز و زنجبیل را به صورت کاملاً ریز خرد کنید و یا همه مواد با کلم بروکلی آبپز شده در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا خرد شوند .
  4. حال مواد را داخل مخلوط کن را داخل یک کاسه بریزید و سیب زمینی له شده را اضافه کنید.
  5. همه مواد را با دست خوب با هم ترکیب کنید و  نمک، فلفل، آب لیمو ترش، آرد سوخاری و ادویه گرام ماسالا را به کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  6. اگر مواد کوکو شل بود  از آرد سوخاری بیشتری استفاده کنید.
  7. مایع کوکو کلم بروکلی آماده است. یک ماهیتابه تفلون را همراه با مقداری روغن روی گاز قرار دهید تا داغ شود و از مواد کوکو بردارید و در دست فرم دهید و در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید .
  8. نکته مهم در پخت این کوکو این است که اگر مواد کوکو انسجام نداشت از یک تخم مرغ استفاده کنید.
  9.  کوکو  کلم بروکلی را با سس قرمز یا مایونز میل کنید

آشپزی با دستور سرآشپز معروف ترکی

ماهی انگشتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا