نان صبحانه / طرز تهیه نان صبحانه خوشمزه و مقوی با سبزیجات

پنج‌شنبه 21 اسفند 1399 آشپزی
nan sophane

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه نان صبحانه با سبزیجات

2-طرز تهیه نان صبحانه با سبزیجات

نان صبحانه

نان صبحانه با سبزیجات بسیار خوشمزه و مقوی است و صبحانه ای خوشمزه و کامل است . با طرز تهیه این نان خوشمزه با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان  طرز تهیه کیک صبحانه و نان  مزگین خوشمزه   و نان ذرت شکم پر و نان هندی  را ببینید

نان صبحانه

نان صبحانه

مواد لازم برای تهیه نان صبحانه با سبزیجات

  1. آرد: 2 و 1/2 لیوان
  2. تخم مرغ : 2 عدد
  3. شیر ولرم: 1 لیوان
  4. روغن مایع :نصف لیوان
  5. شکر: یک قاشق ‌مربا خوری
  6. مایه خمیر  :1 قاشق غذاخوری
  7. سبزیجات (پیازچه، سیر تازه، جعفری، نعنا و شوید) :به میزان دلخواه
  8. فلفل قرمز و سبز به میزان دلخواه
  9. پنیر صبحانه :به میزان دلخواه
  10. زیتون: به میزان دلخواه
  11. گوجه‌فرنگی خشک شده : به میزان دلخواه
  12. نمک :1قاشق ‌مربا خوری
  13. فلفل سیاه :1 قاشق ‌مربا خوری
  14. فلفل قرمز : 1قاشق ‌مربا خوری
  15. کنجد و سیاه دانه برای تزیین به میزان دلخواه

طرز تهیه نان صبحانه با سبزیجات

  • برای تهیه نان ابتدا مایع خمیر معمولی و شیر  ولرم و 1 قاشق شکر را در ظرف مناسب ریخته و اجازه می دهیم  تا مایع خمیر عمل آید اگر مایع خمیر شما فوری است نیاز به عمل آمدن نیست .
  • در ظرفی نسبتا بزرگ ، کره یا روغن، تخم مرغ، شیر ولرم، مایه خمیر فوری ( یا خمیر مایع عمل آمده) و شکر را مخلوط کنید.
  • پنیر و سبزیجات را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس نمک و یک و نیم لیوان آرد را اضافه کرده و هم بزنید. بعد بقیه آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم که به دست خشک نمی چسبد بدست آید. زیاد آرد به خورد خمیر ندهید باعث سفتی نان می شود .
  •  در ادامه سیر را له  کنید، پپازچه را هم خرد کنید.سیر و پیازچه، زیتون خرد شده و گوجه فرنگی خشک  خرد شده را هم به مواد بیفزایید و ورز دهید.
  • اگر خمیر شل شد، کمی آرد اضافه کنید و ورز دهید.داخل قالب یا سینی را کاغذ روغنی بیندازید.خمیر را داخل قال یا سینی پهن و صاف کنید.
  • نیم ساعت استراحت دهید تا  پف کند. سپس به شکل دلخواه برش زده و با  زرده تخم مرغ و مقداری زعفران  روی خمیرهای برش زده رومال کرده  و سیاه دانه و کنجد بپاشید.
  • قالب یا سینی را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم شده بگذاریدو به مدت 40  بپزید 10 دقیقه آخر مراقب باشید نان نسوزد  .پس از پخت رویش دستمال بکشید تا خشک نشود
[ngd-single-post-view]
morabaynarangi

مربای نارنگی/ طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی خوشمزه و خوش طعم

Torshy kalam barg

ترشی کلم برگ / طرز تهیه ترشی کلم برگ متفاوت و مجلسی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi