پخت نان تابه ای خوشمزه و ساده

جمعه 21 بهمن 1401 آشپزی
nan tabe

 

پختن نان در خانه بسیار دلنشین و لذت بخش است  در بخش آشپزی مجله دایان پخت انواع نان را آموزش دادیم و امروز قصد داریم  نان تابه ای را آموزش دهیم که این نان را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید  و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید.  با پخت نان تابه ای با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه نان تابه ای ساده و خوشمزه

  • شکر :۱ قاشق غذاخوری
  • نمک :1/2 قاشق چای خوری
  • خمیر مایه خشک : ۱ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید۲ و نیم پیمانه
  • ماست :1/2پیمانه
  • شیر : 1/2پیمانه
  • روغن مایع :1/2پیمانه
  • کنجد و سیاه دانه به میزان لازم

نان تابه ای

نان تابه ای

طرز تهیه نان تابه خوشمزه و ساده

  1.   برای تهیه نان تابه ای اگر دوست دارید نان شما شیرین شود به جای یک قاشق شکر ار 3 قاشق شکر استفاده کنید .
  2. برای شروع کار ابتدا  آرد و نمک و بیکینگ پودر را  مخلوط و  یک  بار الک کنید.
  3. در ظرف مناسب  شیر و روغن را  مخلوط کنید و شکر و خمیر مایع را به آنها اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای بمانند تا خمیر مایه عمل بیاید و پف کند .
  4. سپس مخلوط آردو نمک و بکینگ پودر را  اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید. وقتی خمیر جمع شدخمیر  را با دست 10 دقیقه ای ورز دهید این خمیر چسبنده و نرمه ولی آرد به خورد خمیر ندهید و  خمیر را روی تخته قراردهید و کمی آردروی خمیر و تخته بپاشید و با دست ورز دهید تا چسبندگی آن کم شود.با دستی دیگه که خمیری نیست چسبندگی  خمیر را چک کنید.
  5.   این خمیر بسیار لطیف و نرم هست آن را در  ظرفی که کمی چرب کردید بگذارید  و روی آن را پوشانده و در جای نسبتا گرم قراردهید تا حجم آن دو برابر شود.
  6. بعد  خمیر را  به آرامی ورز دهیدتا پف آن گرفته شود و لوله کنید و خمیر را با کاتر 8 تا 10 تکه بریده و چانه کنید و روی چانه ها را بپوشانید تا 10 دقیقه دیگه استراحت کنند
  7. تابه را فقط چرب کنید و روی حرارت بگذارید  تا گرم شود
  8.  روی تخته آرد بپاشید و یک چانه روی آن گذاشته و با دست یا وردنه باز کنید تا ضخامت آن  2 میل باشد کافی است خیلی خمیر را نازک نکنید .
  9. سپس با پرس کمی آب روی خمیر باز شده کشیده . کنجد و سیاه دانه روی آن بپاشید و در ماهی تابه قرار دهید تا بپزد  حرارت باید متوسط باشد و نان را حین پختن در ماهی تابه بچرخانید تا همه جای آن یک دست بپزد و سپس نان را برگردانیدتا طرف دیگر نان بپزد.
  10.  این نان ها کوچک هستند اگر نان بزرکتر می خواهید چونه هایتان را بزرگتر بگیرید.
  11.  نان های پخته شده را روی توری بگذارید تا خنک شود.  این نان برای صبحانه بسیارخوشمزه است با کره و پنیر طعم بی نظیری دارد عشایر فارس این نان را روی ساج و زغال می پزند و با کره محلی و دوغ  میل می کنن
  12. نکته مهم در پخت نان تابه ای  این است بعد از پختن هر نان تابه خالی شد را از روی  حرارت بردارید و با دستمال چربش کنید و خمیر بعدی را در آن بپزید
  13. اگه بخواین توی فر درست کنین درجه 200 سانتی گراد و کاسه آب توی فر فراموش نشه

 

نان تابه ای

نان تابه ای

دونات گوشت

دونات/ طرز تهیه دونات گوشت بدون فر

نان/طرز تهیه نان پیتزایی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا