نان / طرز تهیه نان ساده و خوشمزه با هواپز

چهارشنبه 19 مهر 1402 آشپزی

طرز تهیه نان در خانه کار لذت بخشی هست ولی شاید کار سختی به نظر برسد ولی یکبار که امتحان کنید عاشق نان پختن در خانه می شوید . این بار می خواهیم طرز تهیه یک نان خوشمزه و ساده را با هواپز  آموزش دهیم . شما با هر وسیله برقی که دمای آن به ۲۰۰ تا بالاتر میرسه و گرم میشه میتونید نان بپزید.  با طرز تهیه این نان خوشمزه با ما همره باشید و همچنین طرز تهیه نان سبزیجات و نان هندی و نان سیمیت پنیری را مشاهده کنید

نان در هواپز

مواد لازم برای نان در هواپز

  • آرد فانتزی : ۳۰۰ گرم
  • ترکیب آب و شیر پرچرب :۱۸۵ تا ۱۹۵ گرم
  • نمک:۶ گرم
  • مخمر فوری :۵ گرم
  • شکر: ۱۵ گرم
  • روغن :۲۵ گرم

نان در هواپز

طرز پخت نان در هواپز

  1.  برای تهیه این نان ابتدا یک کاسه مناسب و بزرگ بردارید و تمام مواد خشک را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید .
  2. سپس  مایعات و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید و ورز دهید  ورز دادن را تا جایی ادامه دهید که خمیر کشش خوبی پیدا کنید و به دست نچسبد
  3.  حال خمیر را به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند . ( خمیر را در ظرف چرب  شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید) .
  4. بعد از 1 ساعت خمیر را کمی با دست ورز دهید تا پف آن گرفته شود و  به ۵ تا ۶ قسمت مساوی تقسیم کنیدو چانه کنید  و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.
  5. حال خمیر  را  به هرفرمی خواستید( نان پواچا) دربیارید و مجددا ۵۰ تا ۶۰ دقیقه  در جای گرم قرار دهید و روی آنها را بپوشانید تا استراحت کند و حجم آنها  دو تا دونیم برابر  شود ( می توانید روی نان را با ترکیب رقیق  آرد و آب رومال کنید و کنجد و سیاه دانه روی آن بپاشید )
  6.  دستگاه رو روشن کنید و روی دمای 220 درجه قرار دهید و 20 دقیقه در این دما نگه دارید هر زمان خاموش شد دوباره  دستگاه را روشن کنید  تا فضای داخل و شیشه دستگاه گرم گرم شود. سینی نسوز هواپز را در این مدت داخل هواپز قرار دهید تا گرم شود.
  7. بعد خمیرها را با احتیاط داخل سینی  هواپز قرار دهید  و درش  را ببندید و ۲۰ دقیقه روی دمای ۲۲۰ نگه دارید.
  8. ترموستات دستگاه  وقتی به ۲۲۰ برسه مدام دستگاه رو خاموش می کند حواستون باشه  تا دستگاه در طی پخت دایما روشن باشه.
  9. ۱۵ دقیقه پخت برای این نان کافی هست  ولی اگر روی نان طلایی نشد  تا ۲۰ دقیقه  پخت رو ادامه دهید.

پخت نان

نکات پخت نان در هواپز :

  • برای نان شیرین تر، 1/4 فنجان شکر اضافه کنید.
  • برای نان طعم دار، 1/4 فنجان چیپس شکلاتی، میوه خشک یا مغزها را به خمیر اضافه کنید.
  • برای نان فرانسوی، خمیر را به مدت 2-3 ساعت در یک مکان گرم بگذارید تا دو برابر شود.

 

نان پوآچا

دستور پخت نان پوآچا/انواع مختلف

Khorshte anar

خورش انار مسما خوشمزه / 2 نکته مهم در تهیه خورش انار گیلانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا