طرز تهیه نان در خانه کار لذت بخشی هست ولی شاید کار سختی به نظر برسد ولی یکبار که امتحان کنید عاشق نان پختن در خانه می شوید . این بار می خواهیم طرز تهیه یک نان خوشمزه و ساده را با هواپز آموزش دهیم . شما با هر وسیله برقی که دمای آن به ۲۰۰ تا بالاتر میرسه و گرم میشه میتونید نان بپزید. با طرز تهیه این نان خوشمزه با ما همره باشید و همچنین طرز تهیه نان سبزیجات و نان هندی و نان سیمیت پنیری را مشاهده کنید
مواد لازم برای نان در هواپز
- آرد فانتزی : ۳۰۰ گرم
- ترکیب آب و شیر پرچرب :۱۸۵ تا ۱۹۵ گرم
- نمک:۶ گرم
- مخمر فوری :۵ گرم
- شکر: ۱۵ گرم
- روغن :۲۵ گرم
طرز پخت نان در هواپز
- برای تهیه این نان ابتدا یک کاسه مناسب و بزرگ بردارید و تمام مواد خشک را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید .
- سپس مایعات و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید و ورز دهید ورز دادن را تا جایی ادامه دهید که خمیر کشش خوبی پیدا کنید و به دست نچسبد
- حال خمیر را به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند . ( خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید) .
- بعد از 1 ساعت خمیر را کمی با دست ورز دهید تا پف آن گرفته شود و به ۵ تا ۶ قسمت مساوی تقسیم کنیدو چانه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.
- حال خمیر را به هرفرمی خواستید( نان پواچا) دربیارید و مجددا ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید و روی آنها را بپوشانید تا استراحت کند و حجم آنها دو تا دونیم برابر شود ( می توانید روی نان را با ترکیب رقیق آرد و آب رومال کنید و کنجد و سیاه دانه روی آن بپاشید )
- دستگاه رو روشن کنید و روی دمای 220 درجه قرار دهید و 20 دقیقه در این دما نگه دارید هر زمان خاموش شد دوباره دستگاه را روشن کنید تا فضای داخل و شیشه دستگاه گرم گرم شود. سینی نسوز هواپز را در این مدت داخل هواپز قرار دهید تا گرم شود.
- بعد خمیرها را با احتیاط داخل سینی هواپز قرار دهید و درش را ببندید و ۲۰ دقیقه روی دمای ۲۲۰ نگه دارید.
- ترموستات دستگاه وقتی به ۲۲۰ برسه مدام دستگاه رو خاموش می کند حواستون باشه تا دستگاه در طی پخت دایما روشن باشه.
- ۱۵ دقیقه پخت برای این نان کافی هست ولی اگر روی نان طلایی نشد تا ۲۰ دقیقه پخت رو ادامه دهید.
نکات پخت نان در هواپز :
- برای نان شیرین تر، 1/4 فنجان شکر اضافه کنید.
- برای نان طعم دار، 1/4 فنجان چیپس شکلاتی، میوه خشک یا مغزها را به خمیر اضافه کنید.
- برای نان فرانسوی، خمیر را به مدت 2-3 ساعت در یک مکان گرم بگذارید تا دو برابر شود.
ارسال دیدگاه