نان آچما یک نان خوشمزه ترکیه ای است که طعم لذیذی دارد و برای صبحانه مناسب است. در اینجا طرز تهیه این نان خوشمزه را برای شما آماده کردهایم.
مواد لازم برای تهیه نان آچما
- آرد سفید: ۴ تا ۵ لیوان
- کره: 100 گرم
- آب ولرم: ۱ لیوان
- شیر ولرم: ۱ لیوان
- روغن مایع: ½ لیوان
- تخم مرغ: ۱ عدد
- شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۲ قاشق مرباخوری
- خمیر مایه فوری: ۱.۵ قاشق غذاخوری
- شیره انگور یا خرما: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان آچما
- ابتدا خمیر مایه را با آب ولرم، شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
- در کاسهای بزرگ، سفیده تخم مرغ را با شیر ولرم و نمک مخلوط کنید، سپس روغن و خمیر مایه پف کرده را اضافه کنید.
- آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آید.
- خمیر را ورز داده و یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
- خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کره بپوشانید.
- سپس خمیرها را با وردنه باز کرده و به شکل دایرهای بپیچید.
- روی خمیرها رومال زده و کنجد یا سیاه دانه بپاشید و دوباره ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
- سینی را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا روی نانها طلایی شود.
با رعایت نکات گفته شده، نان آچما شما خوشمزه و ترد خواهد شد.
ارسال دیدگاه