طرز تهیه نان آچما خوشمزه و ساده

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
nan ach ma

نان آچما یک نان خوشمزه ترکیه ای است که طعم لذیذی دارد و برای صبحانه مناسب است. در اینجا طرز تهیه این نان خوشمزه را برای شما آماده کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه نان آچما

  • آرد سفید: ۴ تا ۵ لیوان
  • کره: 100 گرم
  • آب ولرم: ۱ لیوان
  • شیر ولرم: ۱ لیوان
  • روغن مایع: ½ لیوان
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۲ قاشق مرباخوری
  • خمیر مایه فوری: ۱.۵ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور یا خرما: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان آچما

  • ابتدا خمیر مایه را با آب ولرم، شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
  • در کاسه‌ای بزرگ، سفیده تخم مرغ را با شیر ولرم و نمک مخلوط کنید، سپس روغن و خمیر مایه پف کرده را اضافه کنید.
  • آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آید.
  • خمیر را ورز داده و یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  • خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کره بپوشانید.
  • سپس خمیرها را با وردنه باز کرده و به شکل دایره‌ای بپیچید.
  • روی خمیرها رومال زده و کنجد یا سیاه دانه بپاشید و دوباره ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
  • سینی را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا روی نان‌ها طلایی شود.

با رعایت نکات گفته شده، نان آچما شما خوشمزه و ترد خواهد شد.

shir chay hendi

طرز تهیه شیر چای هندی خوشمزه و مقوی

حلوا سیاه اردبیل

طرز تهیه حلوا سیاه اردبیل با نکات مهم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا