بورانی کنگر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فصل بهار است که با طعم دلپذیر خود، میتواند هر مهمانی را تحت تأثیر قرار دهد. این ماست خوشمزه با کنگر تازه تهیه میشود و میتواند به عنوان یک پیشغذا یا چاشنی جذاب در کنار غذاهای اصلی سرو شود.
مواد لازم برای تهیه بورانی کنگر
- کنگر: ۵۰۰ گرم
- ماست چکیده: ۲ لیوان
- مو سیر: به میزان دلخواه
- پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
- نمک: ½ قاشق چایخوری
- نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
- پودر پیاز: ½ قاشق چایخوری
- گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بورانی کنگر
- برای تهیه ماست کنگر باید از کنگر با کیفیت استفاده کنیم. ابتدا با دقت تیغهای کنگر را جدا میکنیم (حتما دستکش بپوشید) سپس کنگرهای را خرد کرده و خیس کرده و دو تا سه مرتبه به خوبی میشوییم.
- پس از شستشو، کنگرها را داخل یک قابلمه قرار داده و با ۲ لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا به خوبی بپزند.
- پس از اینکه آب درون قابلمه تبخیر شد و کنگرها پختند، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و کنگر را در آبکش میریزیم تا آب اضافه آن خارج شود.
- کنگرهای خنک شده را به همراه ماست داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
- افزودن گردو اختیاری است. پس از اضافه کردن گردوی خرد شده، پودر سیر و موسیر را به کاسه اضافه میکنیم. در آخر نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پیاز را اضافه کرده و مواد را با قاشق خوب هم میزنیم.
- بورانی کنگر را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمها به خوبی ترکیب شوند.
ارسال دیدگاه