بورانی کنگر /طرز تهیه ماست کنگر خوشمزه کرمانشاهی

یکشنبه 22 فروردین 1400 آشپزی
borany kangar

فهرست مطالب :

1-مواد لازم  برای تهیه بورانی کنگر:

2-طرز تهیه بورانی کنگر:

بورانی کنگر

ماست کنگر در فصل بهار بسیار دلچسب و خوشمزه است با طرز تهیه ماست کنگر کرمانشاهی  با ما همراه باشید ودر بخش آشپزی دایان طرز تهیه کنگر پلو با مرغ   و خورش کنگر خوشمزه شیرازی و خورش کنگر کرمانشاهی  و طرز تهیه چند بورانی خوشمزه  را  مشاهده کنید.

 

بورانی کنگر

بورانی کنگر

 

مواد لازم  برای تهیه بورانی کنگر

  1. کنگر: ۵۰۰ گرم
  2. ماست چکیده :۲ لیوان
  3. مو سیر : به میزان دلخواه
  4. پودر سیر : 1 قاشق چای خوری
  5. فلفل سیاه:½ قاشق چایخوری
  6. نمک :½ قاشق چایخوری
  7. نعنا خشک :۱ قاشق غذاخوری
  8. پودر آویشن :۱ قاشق چایخوری
  9. پودر پیاز :½ قاشق چایخوری
  10. گردوخرد شده : ۴ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بورانی کنگر:

  •  برای تهیه ماست کنکر بایداز کنگر با کیفیت استفاده کنیم  . ابتدا با دقت تیغ های کنگر را جدا می کنیم (حتما دستکش بپوشید)  سپس کنگرهای را خرد می کنیم و کنگر خرد شده را خیس کرده و دو تا سه مرتبه به خوبی می شوییم تا گل ولای آن جدا شود .
  • پس از شستشو  کنگر ها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با 2 لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم کنگرها به خوبی بپزند.
  • پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل تبخیر شد و کنگرها پختند، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم  و کنگر را در آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن خارج شودو کنگر خنک شود
  •  کنگرها خنک شده را به همراه ماست داخل یک کاسه مناسب می ریزیم
  • افزودن  گردو اختیاری است . پس از اضافه کردن گردوی خرد شده، پودر سیر و موسیر به کاسه اضافه می کنیم . در آخر نعناع خشک را به همراه نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پیاز را اضافه می کنیم و مواد را با قاشق خوب هم می  زنیم تا یک دست شود .بورانی کنگر آماده است.
  • بورانی کنگر را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا جا بیفتد و طعم بگیرد.
salad italyai

سالاد ایتالیایی/ طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ

podr pyaz

پودر پیاز / طرز تهیه پودر پیاز در خانه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi