طرز تهیه خوشمزه‌ترین بورانی کنگر

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
borany kangar

بورانی کنگر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فصل بهار است که با طعم دلپذیر خود، می‌تواند هر مهمانی را تحت تأثیر قرار دهد. این ماست خوشمزه با کنگر تازه تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک پیش‌غذا یا چاشنی جذاب در کنار غذاهای اصلی سرو شود.

مواد لازم برای تهیه بورانی کنگر

  • کنگر: ۵۰۰ گرم
  • ماست چکیده: ۲ لیوان
  • مو سیر: به میزان دلخواه
  • پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
  • نمک: ½ قاشق چایخوری
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: ½ قاشق چایخوری
  • گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بورانی کنگر

  • برای تهیه ماست کنگر باید از کنگر با کیفیت استفاده کنیم. ابتدا با دقت تیغ‌های کنگر را جدا می‌کنیم (حتما دستکش بپوشید) سپس کنگرهای را خرد کرده و خیس کرده و دو تا سه مرتبه به خوبی می‌شوییم.
  • پس از شستشو، کنگرها را داخل یک قابلمه قرار داده و با ۲ لیوان آب روی حرارت می‌گذاریم تا به خوبی بپزند.
  • پس از اینکه آب درون قابلمه تبخیر شد و کنگرها پختند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنگر را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافه آن خارج شود.
  • کنگرهای خنک شده را به همراه ماست داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.
  • افزودن گردو اختیاری است. پس از اضافه کردن گردوی خرد شده، پودر سیر و موسیر را به کاسه اضافه می‌کنیم. در آخر نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پیاز را اضافه کرده و مواد را با قاشق خوب هم می‌زنیم.
  • بورانی کنگر را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.
salad italyai

طرز تهیه سالاد ایتالیایی خوشمزه با مرغ

podr pyaz

طرز تهیه پودر پیاز خانگی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا