طرز تهیه حلوای سیاه دانه و ارده /خواص بی نظیر آن

سه شنبه، ۶ آبان ۱۳۹۹ آشپزی ، سلامت
halva

حلوا سیاه دانه و ارده

   

این  حلوا که بیشتر خاصیت درمانی داردو دارای طبع گرم است  و برای بهبود سیستم ایمنی بدن تقویت دستگاه گوارش و همچنین رماتیسم  بسیار  مفید است.و تقویت و افزایش میل جنسی و درمان نازایی نیز مفید  می باشد
ادویه ای موجود در این حلوا یا معجون سیاهدانه  شامل سیاهدانه دارچین ، هل ، زنجبیل ، ارده کنجد ، فلفل سیاه ، رازیانه و که ادویه های  گرم هستند باید میزان رازیانه را کم مصرف کنید چون طعم غالبی دارد.بعد از جا افتادن حلوا روغنی روی آن جمع می شود که  روغن کنجد و  روغن سیاه دانه است کاملا طبیعی است و خواص زیادی دارد  . اگر مایل باشید خواص روغن سیاه دانه را در مجله دایان بخوانید

در پخت این حلوا به اندازه ها دقت شود  اندازه شکر و ارده سه برابر سیاه دانه است .

مواد لازم برای تهیه حلوای سیاه دانه و ارده 

سیاه دانه     ۳۳۰ گرم

ارده      ۱ کیلو

شکر      ۱ کیلو

ادویه جات شامل  :زنجبیل ، دارچین ،‌ هل  ، زیره ‌، رازیانه به میزان لازم

آب به میزان لازم

 

طرز تهیه حلوای سیاه دانه و ارده

ابتدا سیاه دانه رادر ظرفی ریخته و روی شعله ملایم  به خوبی تفت داده  تا بوی  آن بلند شود  .

 سپس سیاه دانه تفت داده را  با میکسر برقی یا  با هاون فلزی به خوبی نرم کنیدو از الک رد کنید تا زبری آن گرفته شود.

 در یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی شعله قرار می دهیم  تا بجوشد . پود سیاه دانه را در آب ریخته اگر رد کردن سیاه دانه از الک برایتان سخت بود در این مرحله آب و سیاه دانه را از الک یا صافی  رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید تا به آرامی  بجوشد .در مدت جوشیدن هم زدن را فراموش نکنید ممکن است سیاه دانه ها ته بگیرد.

بعداز اینکه خوب جوش خورد شکر را اضافه می کنیم

اجازه می دهیم تا حلوا غلیط شود سپس ارده را اضافه کرده و خوب هم می زنیم در این مرحله تمام ادویه ها را اضافه کرده و رازیانه را کم استفاده میکنیم و مدام هم می زنیم روی شعله بسیار ملایم تا به روغن بیفتد

وقتی حلوا روغن پس داد حلوای شما آماده است این حلوا بسیار مقوی و  مفید است برای خانم های  که تازه زایمان کرده اند .

 

ترشی لیمو شکم پر

ترشی لیمو شکم پر با ادویه +طرز تهیه

دستور پخت کیک یزدی

دستور پخت کیک یزدی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا