قهوه زنجبیلی یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و مقوی است که نه تنها طعمی دلپذیر دارد، بلکه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میشود. با طرز تهیه این نوشیدنی دلپذیر و مفید با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قهوه زنجبیلی
- پودر قهوه ترک (قهوه تازه باشد): ۶ قاشق غذاخوری
- پوست پرتقال رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه له شده: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
- شیر سرد: ۶ لیوان
طرز تهیه
- این نوشیدنی هم خوشمزه است هم تقویت کننده سیستم ایمنی است. برای تهیه قهوه زنجبیلی هم از شیر و هم از آب میتوانید استفاده کنید.
- اگر میخواهید این نوشیدنی را با شیر تهیه کنید، ابتدا شیر را در قوری بریزید و روی شعله قرار دهید تا به دمای جوش برسد. سپس پودر دارچین، زنجبیل له شده و پوست رنده شده پرتقال یا لیمو را به شیر اضافه کنید. قوری را از روی حرارت مستقیم بردارید و برای ۱۰ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید.
- پس از ۱۰ دقیقه، پودر قهوه را اضافه کنید و دوباره قوری را روی شعله ملایم قرار دهید تا مثل قهوه ترک بجوشد و دم بکشد. ۳ الی ۴ دقیقه زمان بدهید تا قهوه بجوشد و کف کند. شعله را خاموش کنید. (میتوانید به این نوشیدنی هنگام جوشیدن مقداری شکر اضافه کنید.)
- نوشیدنی قهوه زنجبیلی را سرو کنید.
اگر خواستید این نوشیدنی را با آب تهیه کنید، از ابتدا تمام مواد را در قوری بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد و کف کند. سپس قهوه زنجبیلی را سرو کنید.
ارسال دیدگاه