طرز تهیه سورمه کباب خوشمزه و خانگی

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 آشپزی
sormh ;kabab

سورمه کباب یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با طعمی لذیذ و عطر خاص خود، در هر جمعی مورد توجه قرار می‌گیرد. این کباب با ترکیبی از گوشت و سبزیجات کبابی تهیه می‌شود و طرز تهیه آسانی دارد. در ادامه، با ما همراه باشید تا طرز تهیه سورمه کباب را قدم به قدم یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سورمه کباب

  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • بادمجان: ۵ عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی: از هر کدام ۱ عدد
  • فلفل تند قرمز یا سبز: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیر: ۱ بوته
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • ادویه: به مقدار لازم
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه: ۳ عدد

طرز تهیه سورمه کباب

  • برای تهیه سورمه کباب ابتدا سبزیجات را بشورید و روی زغال کباب کنید.
  • بادمجان‌ها را با پوست کباب کنید و سپس درون یک پلاستیک قرار دهید تا پوست آن راحت جدا شود.
  • فلفل دلمه‌ای‌ها و فلفل تند را نیز روی منقل کباب کنید.
  • پیاز و سیر را با پوست شسته و از وسط نصف کنید و روی آتش کباب کنید.
  • تمام سبزیجات کباب شده را پوست کرده و ریز خرد کنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • یک پیاز دیگر را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
  • گوشت چرخ کرده را در کاسه ریخته و پیاز رنده شده و ادویه‌ها را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
  • در یک تابه با روغن داغ، گوشت را به شکل گرد کوچکی درآورده و سرخ کنید.
  • گوشت‌های کبابی را روی سبزیجات کبابی قرار داده و با گوجه فرنگی و فلفل تند تزیین کنید. سپس کره ذوب شده را روی آن بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.

این سورمه کباب را به عنوان یک وعده اصلی خوشمزه تهیه کنید و از آن لذت ببرید!

ferenye peste

طرز تهیه فرنی پسته خوشمزه و مقوی

download 9 4

طرز تهیه شربت نعنا: خوشمزه و معطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا