سورمه کباب یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با طعمی لذیذ و عطر خاص خود، در هر جمعی مورد توجه قرار میگیرد. این کباب با ترکیبی از گوشت و سبزیجات کبابی تهیه میشود و طرز تهیه آسانی دارد. در ادامه، با ما همراه باشید تا طرز تهیه سورمه کباب را قدم به قدم یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سورمه کباب
- گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
- بادمجان: ۵ عدد
- فلفل دلمه ای رنگی: از هر کدام ۱ عدد
- فلفل تند قرمز یا سبز: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- سیر: ۱ بوته
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- ادویه: به مقدار لازم
- کره: ۳ قاشق غذاخوری
- گوجه: ۳ عدد
طرز تهیه سورمه کباب
- برای تهیه سورمه کباب ابتدا سبزیجات را بشورید و روی زغال کباب کنید.
- بادمجانها را با پوست کباب کنید و سپس درون یک پلاستیک قرار دهید تا پوست آن راحت جدا شود.
- فلفل دلمهایها و فلفل تند را نیز روی منقل کباب کنید.
- پیاز و سیر را با پوست شسته و از وسط نصف کنید و روی آتش کباب کنید.
- تمام سبزیجات کباب شده را پوست کرده و ریز خرد کنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید.
- یک پیاز دیگر را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
- گوشت چرخ کرده را در کاسه ریخته و پیاز رنده شده و ادویهها را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
- در یک تابه با روغن داغ، گوشت را به شکل گرد کوچکی درآورده و سرخ کنید.
- گوشتهای کبابی را روی سبزیجات کبابی قرار داده و با گوجه فرنگی و فلفل تند تزیین کنید. سپس کره ذوب شده را روی آن بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.
این سورمه کباب را به عنوان یک وعده اصلی خوشمزه تهیه کنید و از آن لذت ببرید!
ارسال دیدگاه