طرز تهیه باقلوا خوشمزه و لذیذ با روش ساده

یکشنبه 8 تیر 1404 آشپزی
Capture 386

باقلوا یکی از دسرهای سنتی و محبوب ترکیه است که در طعم‌های مختلف و با روش‌های متنوعی تهیه می‌شود. در این مقاله، ما به شما طرز تهیه باقلوای شعریه را آموزش می‌دهیم که یکی از ساده‌ترین انواع باقلوا است. با ما همراه باشید و این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه

  • رشته شعریه: ۱ بسته
  • شیر عسلی: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
  • مغزیجات به دلخواه

باقلوا شعریه

طرز تهیه باقلوا شعریه

  1. برای تهیه باقلوا شعریه ابتدا رشته شعریه را خرد کنید و درون یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی شعریه‌ها را تفت دهید تا رشته شعریه کمی طلایی شود.
  2. کره را در ظرف مناسب قرار دهید و روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود (به روش بنماری).
  3. زمانی که رشته شعریه تغییر رنگ داد و قهوه‌ای شد، کره آب شده را به شعریه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کره به همه قسمت‌های شعریه برسد.
  4. حالا مغزیجات (گردو، پسته و فندق) را نیم کوب کنید و به همراه زعفران دم کرده و پودر هل به مواد داخل تابه اضافه کنید (در تمام مدت شعله ملایم باشد تا مواد نسوزد). در ادامه شیر عسلی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم خوب ترکیب کنید تا یکدست شود. تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی از حرارت بیفتد.
  5. می‌توانید باقلوا شعریه را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با پودر پسته تزیین کنید.
  6. در صورت تمایل می‌توانید باقلوا شعریه را درون فنجان با قالب سیلکونی ریخته و به خوبی فشار دهید تا منسجم شود.
  7. فنجان را درون ظرف مورد نظرمان برگردانید، با پودر پسته و غنچه گل محمدی تزیین کنید.
  8. باقلوا شعریه را به همراه چای سرو کنید.

نوش جان! 😋🌼

طرز تهیه گل کلم پلو شیرازی خوشمزه

Capture 387

طرز تهیه قورمه مرغ خوشمزه کرمانشاهی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا