
باقلوا از جمله دسرهای خوشمزه ترکی هست که در طعم های مختلف و با روشهای متفاوت تهیه می شود, در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه باقلوای شعریه که یکی از ساده ترین باقلواها است با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه باقلوا با نان یوفکا و باقلوا یزدی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه
- رشته شعریه: ۱ بسته
- شیر عسلی: ۲۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
- مغزیجات به دلخواه
طرز تهیه باقلوا شعریه
- برای تهیه باقلوا شعری ابتدا رشته شعریه را خرد کنیدو درون یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی شعریه ها را تفت دهید تا رشته شعریه کمی طلایی شود.
- کره را در ظرف مناسب قرار دهید و روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود( به روش بنماری).
- زمانی که رشته شعریه تغییر رنگ داد و قهوه ای شد، کره آب شده را به شعریه اضافه کنیدو با قاشق هم بزنید تا کره به همه قسمتهای شعریه برسد.
- حالا مغزیجات (گردو، پسته و فندق) را نیم کوب کنید و به همراه زعفران دم کرده و پودر هل به مواد داخل تابه اضافه کنید ( در تمام مدت شعله ملایم باشد تا مواد نسوزد) . در ادامه شیر عسلی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم خوب ترکیب کنیدتا یکدست شود.تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی از حرارت بیفتد .
- می توانید باقلوا شعریه را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با پودر پسته تزیین کنید.
- در صورت تمایل می توانید باقلوا شعریه را درون فنجان با قالب سیلکونی ریخته و به خوبی فشار دهید تا منسجم شود .
- فنجان را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانید، با پودر پسته و غنچه گل محمدی تزیین کنید.
- باقلوا شعریه را به همراه چای سرو کنید.
نوش جان😋🌼
ارسال دیدگاه