باقلوا یکی از دسرهای سنتی و محبوب ترکیه است که در طعمهای مختلف و با روشهای متنوعی تهیه میشود. در این مقاله، ما به شما طرز تهیه باقلوای شعریه را آموزش میدهیم که یکی از سادهترین انواع باقلوا است. با ما همراه باشید و این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه
- رشته شعریه: ۱ بسته
- شیر عسلی: ۲۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
- مغزیجات به دلخواه
طرز تهیه باقلوا شعریه
- برای تهیه باقلوا شعریه ابتدا رشته شعریه را خرد کنید و درون یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی شعریهها را تفت دهید تا رشته شعریه کمی طلایی شود.
- کره را در ظرف مناسب قرار دهید و روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود (به روش بنماری).
- زمانی که رشته شعریه تغییر رنگ داد و قهوهای شد، کره آب شده را به شعریه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کره به همه قسمتهای شعریه برسد.
- حالا مغزیجات (گردو، پسته و فندق) را نیم کوب کنید و به همراه زعفران دم کرده و پودر هل به مواد داخل تابه اضافه کنید (در تمام مدت شعله ملایم باشد تا مواد نسوزد). در ادامه شیر عسلی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم خوب ترکیب کنید تا یکدست شود. تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی از حرارت بیفتد.
- میتوانید باقلوا شعریه را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با پودر پسته تزیین کنید.
- در صورت تمایل میتوانید باقلوا شعریه را درون فنجان با قالب سیلکونی ریخته و به خوبی فشار دهید تا منسجم شود.
- فنجان را درون ظرف مورد نظرمان برگردانید، با پودر پسته و غنچه گل محمدی تزیین کنید.
- باقلوا شعریه را به همراه چای سرو کنید.
نوش جان! 😋🌼
ارسال دیدگاه