خورش کنگر/ طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه شیرازی

پنج‌شنبه 19 فروردین 1400 آشپزی
khoreshe kangar

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای خورش کنگر شیرازی:

2-طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی:

خورش گنگر:

خورش کنگر بسیار خوشمزه و پر خاصیت است و به روشهای  مختلف تهیه می شود با طرز تهیه خورش کنگر شیرازی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کنگر پلو با  مرغ و طرز تهیه خورش بامیه جنوبی و خورش کرفس با مرغ  و  قایرمه یا کنگر سوخاری  را مشاهده کنید .

مواد لازم برای خورش کنگر شیرازی:

  1. کنگر: ۲ کیلو
  2. گوشت گوسفندی : ۱ کیلو
  3. نعنا و جعفری :۵۰۰ گرم (جعفری:۳۵۰و  نعنا :۱۵۰)
  4. رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  5. پیاز :1 عدد
  6. زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری
  7. نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
  8. آب لیمو یا آب نارنج : 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی

  •   برای تهیه خورش کنگر ابتدا پیاز را نگینی خرد  کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت خرد شده  را به پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب گوشت جمع شودسپس زردچوبه و فلفل اضافه کرده و تفت می دهیم  می توان در این مرحله به دلخواه رب گوجه فرنگی نیز اضافه کرد  و به گوشت ۴ لیوان آب اضافه می کنیم و  روی حرارت ملایم قرار می دهیم تاگوشت بپزد.
  • کنگر را پاک کرده و  کنگر را تمیز  شسته و چند بار آب آن را عوض می کنیم  تا گل و لای آن خارج شود.
  • کنگر ها را به انداره دلخواه  خرد کرده و در روغن تفت می دهیم . سپس در همان  ماهی تابه نعنا و جعفری خرد شده را تفت می دهیم
  • پس از ۴۰ دقیقه که گوشت نیم پز شد کنگر و نعنا و جعفری را به خورش اضافه کرده و نمک و آب لیمو یا نارنج ( یا 2 عددلیمو عمانی )به خورشت  اضافه می کنیم  و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورشت جا بیفتد .
  • کمی قبل از اینکه خورشت را از روی حرارت بر داریم زعفران را به خورش کنگر اضافه می کنیم . خورش آماده است با برنج زعفرانی سرو می کنیم.

 

 

سلامت

سلامت/7 غذایی که هرگز نباید آنها را دوباره گرم کنید!

eshterodel

اشترودل / طرز تهیه اشترودل خوشمزه با گوشت و قارچ

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi