
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای خورش کنگر شیرازی:
خورش گنگر:
خورش کنگر بسیار خوشمزه و پر خاصیت است و به روشهای مختلف تهیه می شود با طرز تهیه خورش کنگر شیرازی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کنگر پلو با مرغ و طرز تهیه خورش بامیه جنوبی و خورش کرفس با مرغ و قایرمه یا کنگر سوخاری را مشاهده کنید .
مواد لازم برای خورش کنگر شیرازی:
- کنگر: ۲ کیلو
- گوشت گوسفندی : ۱ کیلو
- نعنا و جعفری :۵۰۰ گرم (جعفری:۳۵۰و نعنا :۱۵۰)
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
- پیاز :1 عدد
- زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
- آب لیمو یا آب نارنج : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی
- برای تهیه خورش کنگر ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده تفت میدهیم تا آب گوشت جمع شودسپس زردچوبه و فلفل اضافه کرده و تفت می دهیم می توان در این مرحله به دلخواه رب گوجه فرنگی نیز اضافه کرد و به گوشت ۴ لیوان آب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تاگوشت بپزد.
- کنگر را پاک کرده و کنگر را تمیز شسته و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا گل و لای آن خارج شود.
- کنگر ها را به انداره دلخواه خرد کرده و در روغن تفت می دهیم . سپس در همان ماهی تابه نعنا و جعفری خرد شده را تفت می دهیم
- پس از ۴۰ دقیقه که گوشت نیم پز شد کنگر و نعنا و جعفری را به خورش اضافه کرده و نمک و آب لیمو یا نارنج ( یا 2 عددلیمو عمانی )به خورشت اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورشت جا بیفتد .
- کمی قبل از اینکه خورشت را از روی حرارت بر داریم زعفران را به خورش کنگر اضافه می کنیم . خورش آماده است با برنج زعفرانی سرو می کنیم.
ارسال دیدگاه