طرز تهیه خورش کنگر شیرازی: طعمی لذیذ و بی‌نظیر

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
khoreshe kangar

خورش کنگر شیرازی یکی از خوشمزه‌ترین و پرخاصیت‌ترین خورش‌های ایرانی است که تهیه آن به روش‌های مختلفی ممکن است. در این مطلب با طرز تهیه خورش کنگر شیرازی آشنا می‌شوید. به همراه این خورش می‌توان از برنج لازم و زعفرانی نیز استفاده کرد تا طعمی بی‌نظیر حاصل شود.

مواد لازم برای خورش کنگر شیرازی:

  • کنگر: ۲ کیلو
  • گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
  • نعنا و جعفری: ۵۰۰ گرم (جعفری: ۳۵۰ و نعنا: ۱۵۰)
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • آب لیمو یا آب نارنج: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی

  • برای تهیه خورش کنگر شیرازی، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب گوشت جمع شود. زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. در این مرحله می‌توان به دلخواه رب گوجه فرنگی نیز اضافه کرد و پس از آن ۴ لیوان آب اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گوشت بپزد.
  • کنگر را پاک کرده و تمیز شسته و چند بار آب آن را عوض می‌کنیم تا گل و لای آن خارج شود.
  • کنگرها را به اندازه دلخواه خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم. سپس در همان ماهی‌تابه نعنا و جعفری خرد شده را تفت می‌دهیم.
  • پس از ۴۰ دقیقه که گوشت نیم‌پز شد، کنگر و نعنا و جعفری را به خورش اضافه کرده و نمک و آب لیمو یا نارنج (یا 2 عدد لیمو عمانی) به خورشت اضافه می‌کنیم و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خورشت جا بیفتد.
  • کمی قبل از اینکه خورشت را از روی حرارت برداریم، زعفران را به خورش کنگر اضافه می‌کنیم. خورش آماده است و می‌توان آن را با برنج زعفرانی سرو کرد.
تزیین کیک

ایده‌های جذاب برای تزیین کیک قلبی

kaek ananas

طرز تهیه کیک آناناس خوشمزه و دلپذیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا