فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه کنگر پلو
کنگر پلو
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز میخورند.کنگر ضدعفونیکننده، اشتهاآور، تببر و هضمکننده غذاست و مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش میشود.با طرز تهیه کنگر پلو با مرغ با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه عدس پلو مشهدی و عدش پلو با مرغ و فلفل پلو را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه کنگر پلو
برای 2 نفر
- فیله مرغ : 3 عدد
- برنج: 2 پیمانه
- کنگر پاکشده: 300
- پیازداغ : 1 قاشق سوپ خوری
- زعفران آب کرده: 2 قاشق سوپ خوری
- روغن: به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کنگر پلو:
- برای تهیه کنگر پلو با مرغ ابتدا 2 پیمانه برنج را شسته و با مقداری نمک به مدت ۳ ساعت خیس کنید.
- کنگرها را پاک کرده خوب بشویید تا گل ولای آن کاملا پاک شود.
- فیله های مرغ را شسته و با نمک و ادویه مزه دارکنید . در تابهای تفلون مقداری روغن ریخته، روی حرارت بگذارید، فیلههای مزه دار شده را در روغن تفت دهید . تا فیله مرغ پخته شود .
- در ماهی تابه دیگر کنگرها را با پیازداغ سرخ کنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
- بعد از سرخ شدن کنگرها، فیله مرغ پخته شده و زعفران و اگر مایل بودید مقداری پودر لیمو عمانی را هم اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.
- در این مرحله قابلمهای را تا نیمه از آب پر کرده روی حرارت بگذارید.وقتی آب جوش آمد، برنج خیس شده را آبکش کنید و به آب جوش اضافه کنید تا نرم شود بسته به نوع برنج برنج را آبکش کنید و آب سرد روی برنج داده کنار بگذارید تا آب اضافه آن خارج شود.
- در قابلمه روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. ته دیگ مورد نظر ( نان یا سیبزمینی) ته قابلمه چیده و بعد برنج را به همراه مرغ و کنگر سرخشده به صورت لایهلایه در قابلمه بریزید.
- اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه برنج دم بکشد .
- برنج را در دیس کشیده و همراه با سبزی و لیمو میل کنید نوش جان
ارسال دیدگاه