طرز تهیه کنگر پلو خوشمزه و لذیذ

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
kangar polo

کنگر پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی بی‌نظیر و خاص خود، همیشه نظر خانواده‌ها را به خود جلب می‌کند. این غذا به خاطر خواص بی‌شمار کنگر، به عنوان یک وعده غذایی سالم و مغذی شناخته می‌شود. همچنین معمولاً با ماست سرو می‌شود که طعمی دلپذیر به آن می‌بخشد.

کنگر پلو

در ادامه به طرز تهیه کنگر پلو با مرغ می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه کنگر پلو

  • فیله مرغ: 3 عدد
  • برنج: 2 پیمانه
  • کنگر پاک‌شده: 300 گرم
  • پیازداغ: 1 قاشق سوپ‌خوری
  • زعفران آب کرده: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه کنگر پلو:

  • برای تهیه کنگر پلو با مرغ ابتدا 2 پیمانه برنج را شسته و با مقداری نمک به مدت ۳ ساعت خیس کنید.
  • کنگرها را پاک کرده و خوب بشویید تا گل و لای آن کاملاً پاک شود.
  • فیله های مرغ را شسته و با نمک و ادویه مزه‌دار کنید. در تابه‌ای تفلون مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید، فیله‌های مزه‌دار شده را در روغن تفت دهید تا پخته شوند.
  • در ماهی‌تابه دیگری، کنگرها را با پیازداغ سرخ کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • بعد از سرخ شدن کنگرها، فیله مرغ پخته شده و زعفران و در صورت تمایل مقداری پودر لیمو عمانی را نیز اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.
  • در این مرحله، قابلمه‌ای را تا نیمه از آب پر کرده و روی حرارت بگذارید. وقتی آب جوش آمد، برنج خیس شده را آبکش کنید و به آب جوش اضافه کنید تا نرم شود. بسته به نوع برنج، آن را آبکش کنید و آب سرد روی برنج داده و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
  • در قابلمه روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. ته‌دیگ مورد نظر (نان یا سیب‌زمینی) ته قابلمه چیده و بعد برنج را به همراه مرغ و کنگر سرخ‌شده به صورت لایه‌لایه در قابلمه بریزید.
  • اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه برنج دم بکشد.
  • برنج را در دیس کشیده و همراه با سبزی و لیمو میل کنید. نوش جان!
ashe karde

طرز تهیه آش کارده شیرازی به سبک سنتی

Khoresh habashy

طرز تهیه خوشمزه‌ترین خورش حبشی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا