کنگر پلو / طرز تهیه کنگر پلو با فیله مرغ

پنج‌شنبه 12 فروردین 1400 آشپزی
kangar polo

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کنگر پلو

2-طرز تهیه کنگر پلو

 کنگر پلو

کنگر  طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند.کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌کننده غذاست و مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.با طرز تهیه کنگر پلو با مرغ با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه عدس پلو مشهدی و عدش پلو با مرغ و فلفل پلو  را مشاهده کنید .

 

کنگر پلو

کنگر پلو

مواد لازم برای تهیه کنگر پلو

برای 2 نفر

  1.  فیله مرغ : 3 عدد
  2.  برنج: 2 پیمانه
  3. کنگر پاک‌شده: 300
  4.  پیازداغ : 1 قاشق سوپ خوری
  5.  زعفران آب کرده: 2 قاشق سوپ خوری
  6. روغن: به میزان لازم
  7. نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کنگر پلو:

  •   برای تهیه کنگر پلو با مرغ ابتدا 2 پیمانه برنج را  شسته و با مقداری نمک به مدت ۳ ساعت خیس کنید.
  •  کنگرها را پاک کرده خوب بشویید تا گل ولای آن کاملا پاک شود.
  • فیله های مرغ را شسته و با نمک و ادویه مزه دارکنید . در تابه‌ای  تفلون مقداری روغن ریخته، روی حرارت بگذارید، فیله‌های مزه دار شده  را در روغن تفت دهید . تا فیله مرغ پخته شود .
  • در ماهی تابه دیگر کنگرها را با پیازداغ سرخ کنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
  •  بعد از  سرخ شدن کنگرها،  فیله مرغ  پخته شده و زعفران و اگر مایل بودید مقداری پودر لیمو عمانی  را هم اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.
  •   در این مرحله  قابلمه‌ای را تا نیمه از آب پر کرده‌ روی حرارت بگذارید.وقتی آب جوش آمد، برنج  خیس شده را آبکش کنید و به آب جوش اضافه کنید تا نرم شود بسته به نوع برنج  برنج را آبکش کنید و آب سرد روی برنج داده کنار بگذارید تا آب اضافه آن خارج شود.
  •  در قابلمه روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. ته دیگ مورد نظر ( نان یا سیب‌زمینی) ته قابلمه  چیده و بعد برنج را به همراه مرغ و کنگر سرخ‌شده به صورت لایه‌لایه در قابلمه بریزید.
  • اجازه دهید  به مدت ۴۵ دقیقه  برنج دم بکشد .
  • برنج را در دیس کشیده و همراه با سبزی و لیمو میل کنید  نوش جان
ashe karde

آش کارده / طرز تهیه آش کارده شیرازی خوشمزه

Khoresh habashy

خورش حبشی/ طرز تهیه خورش حبشی خوشمزه و بی نظیر

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi