مجبوس مرغ غذای خوشمزه و مجلسی عربی است که با مرغ و ادویههای مختلفی مانند میخک و دارچین تهیه میشود. در این بخش، طرز تهیه مجبوس مرغ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه مجبوس مرغ
- برنج: ۱.۵ پیمانه
- سینه یا ران مرغ: ۲ تکه
- کشمش: به اندازه لازم
- گردو: به اندازه لازم
- پیاز: ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
- برگ بو: چند عدد
طرز تهیه مجبوس مرغ
- برای تهیه مجبوس مرغ، ابتدا مرغ را آبپز کنید. در یک قابلمه مقداری آب ریخته و تکههای مرغ، پیاز خرد شده، ادویه و برگ بو را به آن اضافه کنید تا مرغ بپزد.
- پس از پخت مرغ، آن را در صافی ریخته و آب زیر صافی را در قابلمهای مناسب ریخته و برنج خیس شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج با آب مرغ بپزد.
- در حین پخت برنج، تکههای مرغ را در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید و گردو و کشمش را تفت دهید.
- پس از پخت برنج، آن را در دیس کشیده و با مرغ سرخ شده و تزیینات سرو کنید.
نکات
- میتوانید از لپه پخته شده برای تزیین پلو استفاده کنید.
- به ذائقه خود میتوانید از ادویههای مختلف استفاده کنید.
ارسال دیدگاه