فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای تهیه مجبوس مرغ
مجبوس مرغ
مجبوس غذای خوشمزه و مجلسی عربی است با مرغ و گوشت و ماهی تهیه می شود و از ادویهای زیادی در این غذا استفاده می کنند از جمله از ادویه میخک و دارچین وغیره در این بخش آشپزی دایان با طرز تهیه مجبوس مرغ عربی باما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه پلوی عربی مجبوس گوشت و فطایر عربی و مگشت پلوی خوزستانی و لوبیا پلو با کوفته قلقلی و گوبولی گوشت خوشمزه را ببینید
مواد لازم برای تهیه مجبوس مرغ
- برنج: ۱,۵ پیمانه
- سینه یا ران مرغ : ۲ تکه
- کشمش پلویی : به اندازه لازم
- گردو: به اندازه لازم
- پیاز: ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
- برگ بو چند عدد
طرز تهیه مجبوس مرغ
- برای تهیه مجبوس مرغ ابتدا مرغ را آبپز کنید به این صورت که در یک قابلمه مناسب مقداری آب ریخته و روی شعله قرار دهید . وقتی آب جوشید تکه های مرغ ها و پیازها خرد شده و ادویه و برگ بو و مقداری نمک را به آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد . ( آب مرغ را زیاد بریزید برای اینکه برنج را باید با آب مرغ بپزیم)
- پس از اینکه مرغ کاملا پخت آنرا در صافی ریخته و آب زیر صافی را در قابلمه مناسب ریخته و روی شعله قرار دهید و برنج از قبل خیس شده را آبکش کنید و به آب مرغ اضافه کنید و اگر نمک آن کم بود کمی نمک مقداری روغن به برنج اضافه کنید و اجازه دهید برنج به صورت کته با آب مرغ بپزد .مواظب باشید کته شما شفته نشود.برنج را ۴۵ دقیقه دم بزنید
- تا برنج دم می کشد تکه های مرغ آبپز را در ماهیتابه تفلون با مقداری روغن سرخ کنید تا کامل طلایی شود. سپس گردوها خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید.در آخر کشمشها را نیز تفت دهید.
- پس از آنکه برنج پخته شد برنج را در دیس کشیده و با مرغ سرخ شده سرو کنید و با کشمش و گردو تزیین کنید و با .ترشی عربی مقدوس میل کنید
نکته:
- در پخت مجبوس مرغ می توان ار لپه پخته شده با آب مرغ نیز برای تزیین پلو استفاده کرد
- در تهیه مجبوس مرغ می توانید با توجه به ذائقه خود از ادویه ای مانند میخک و هل و دارچین برای پخت مرغ استفاده کنید.
ارسال دیدگاه