طرز تهیه مجبوس مرغ خوشمزه و مجلسی

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
maJbos morghe

مجبوس مرغ غذای خوشمزه و مجلسی عربی است که با مرغ و ادویه‌های مختلفی مانند میخک و دارچین تهیه می‌شود. در این بخش، طرز تهیه مجبوس مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه مجبوس مرغ

  • برنج: ۱.۵ پیمانه
  • سینه یا ران مرغ: ۲ تکه
  • کشمش: به اندازه لازم
  • گردو: به اندازه لازم
  • پیاز: ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
  • برگ بو: چند عدد

طرز تهیه مجبوس مرغ

  1. برای تهیه مجبوس مرغ، ابتدا مرغ را آبپز کنید. در یک قابلمه مقداری آب ریخته و تکه‌های مرغ، پیاز خرد شده، ادویه و برگ بو را به آن اضافه کنید تا مرغ بپزد.
  2. پس از پخت مرغ، آن را در صافی ریخته و آب زیر صافی را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و برنج خیس شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج با آب مرغ بپزد.
  3. در حین پخت برنج، تکه‌های مرغ را در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید و گردو و کشمش را تفت دهید.
  4. پس از پخت برنج، آن را در دیس کشیده و با مرغ سرخ شده و تزیینات سرو کنید.

نکات

  • می‌توانید از لپه پخته شده برای تزیین پلو استفاده کنید.
  • به ذائقه خود می‌توانید از ادویه‌های مختلف استفاده کنید.
asmooty rivas

طرز تهیه اسموتی ریواس خوشمزه و متفاوت

lobiya polo

طرز تهیه لوبیا پلو با کوفته قلقلی خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا