کیک زرد آلو یک کیک زرد آلو تابستانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این کیک خوشمزه را میتوانید با میوه تازه یا زردآلو فریز شده تهیه کنید. با فریز کردن انواع میوهها، میتوانید در فصلهای مختلف کیکهای میوهای تهیه کنید. در ادامه به طرز تهیه کیک زرد آلو خوشمزه خواهیم پرداخت.
مواد لازم برای تهیه کیک زرد آلو
- کره 200 گرم
- زرد آلو 500 گرم
- ماست یا شیر 1 لیوان
- آرد 2 لیوان
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- تخم مرغ 5 عدد
- بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- شکر 2 لیوان
- نمک نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک زرد آلو خوشمزه
- برای تهیه کیک زرد آلو ابتدا فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کره و تخممرغها را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند و کره نرم شود. قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشی کنید.
- کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس تخممرغها را اضافه کرده و 6 تا 7 دقیقه هم بزنید. ماست، نمک و وانیل را نیز اضافه کرده و هم زدن را 2 دقیقه ادامه دهید.
- آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک نمائید، سپس به مخلوط کرمی بالا اضافه نمائید. در این مرحله از همزن استفاده نکنید و با لیسک هم بزنید تا مایع یکدست شود.
- مواد را درون قالب ریخته و زردآلوها را روی آن قرار دهید. قالب کیک را درون فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کردهاید به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید.
- پس از 40 دقیقه کیک را چک کنید. اجازه دهید کیک خوب خنک شود، سپس برش دهید.
نکات
- به جای ماست میتوانید از شیر هم استفاده کنید.
- در صورتیکه زردآلوها رسیده و شیرین هستند، از مقدار کمتری شکر میتوانید استفاده کنید.
- پختن زردآلو از آب انداختن و خمیری شدن کیک جلوگیری میکند.
- مایع کیک زرد آلو باید 1/3 قالب را پر کند تا کیک به خوبی پف کند.
ارسال دیدگاه