نکتار زرد آلو یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که میتواند طعم و عطر خاصی به روزهای گرم بهاری شما ببخشد. در این مقاله به شما خواهیم آموخت چگونه در خانه نکتار زرد آلو تهیه کنید. با ما همراه باشید تا با مواد اولیه و مراحل تهیه این نوشیدنی خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم
- زردآلو: 2 کیلو
- آب: 2 لیتر
- شکر: 1.5 لیوان
- آب لیمو: نصف لیمو
- میخک: 2 عدد
- چوب دارچین: 1 عدد
طرز تهیه نکتار زرد آلو
- برای تهیه نکتار زرد آلو ابتدا زردآلوهای رسیده را انتخاب کنید و آنها را خوب بشویید.
- زردآلوها را پوست کنده و نصف کنید، سپس هسته آنها را خارج کنید.
- زردآلوها را در مخلوطکن بریزید و به صورت پوره درآورید.
- پوره زردآلو را در یک قابلمه ریخته و به آن شکر و آب اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 30 دقیقه بپزید.
- پس از پخت، نکتار زرد آلو را در شیشههای استریل شده ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکات اضافی
- برای طعمدار کردن نکتار زرد آلو میتوانید از چند میخک و چوب دارچین در حین پخت استفاده کنید.
- این نوشیدنی را میتوانید به صورت سرد سرو کنید و از طعمی دلچسب آن لذت ببرید.
ارسال دیدگاه