زردآلو / طرز تهیه نکتار و کمپوت زرد آلو خوش طعم و خوش رنگ

جمعه 7 خرداد 1400 آشپزی ، سلامت
Zard alo

فهرست مطالب :

1-چگونه نکتار زردآلو در خانه تهیه کنیم؟

2-آب زردآلو نوشیدنی خوشمزه و خوش عطر 

3-طرز تهیه کمپوت زرد آلو در منزل:

زرد آلو:

زرد آلو میوه خوشمزه  بهاری خواص زیادی برای بدن دارد و طبع آن سرد است و کمی نفاخ و دیر هضم است برای جلوگیری از نفخ زرد آلو هسته شیرین آن را میل کنید  . در این بخش با طرز تهیه نکتار و آب زرد آلو  و  کمپوت زرد آلو  با ماهمراه باشید. در بخش سلامت مجله دایان  خواص روغن هسته زرد آلو را مطالعه کنید.

نکتار زرد آلو

نکتار زرد آلو

چگونه نکتار زردآلو در خانه تهیه کنیم؟

  •  برای تهیه نوشیدنی خوشمزه زرد آلو از زرد آلو های  رسیده و خوش رنگ استفاده کنید چرا که نوشیدنی شما هم خوش رنگتر می شود و هم شیرینی مناسبی دارد و نیاز نیست از شکر زیادی استفاده کنید
  • زردآلوها را خوب بشویید.  پوست زردآلوها را بگیرید برای پوست گرفتن زرد آلوها  در یک قابلمه مناسب آب را به جوش آورده و در یک ظرف دیگر آب یخ بریزید زردآلو ها را به مدت 30 تا 60 ثانیه درون آب جوش قرار دهید سپس زرد آلوها را از آب جوش خارج کرده و درون  آب سرد بریزید تا با ایجاد شوک پوست زرد آلوها شل شود و به راحتی جدا شود .
  • بعد زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته  آنها را خارج کنید. زرد آلوهای را درون  مخلوط کن بریزیدو تا کاملا پوره شود
  • به میزان دلخواه شکر  به پوره اضافه کنید .
  • سپس مخلوط پوره و شکر را به مدت 30 دقیقه روی شعله گاز  قرار دهید و هم برنید و کف روی آن را با کف گیر بگیرید و دور بریزید
  • سپس نکتار زرد آلو را در شیشه های استریل شده در فر یا آب جوش بریزید  مقدار نکتار باید به اندازه یک بند انگشت از در شیشه پایین تر باشد.

استریل کردن شیشه :

  • برای استرلیزه کردن شیشه ها در فر ، شیشه ها را به مدت 30 دقیقه با دمای 140-160 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید و اجازه دهید تا درون فر خنک شوند.
  • در روش دوم   شیشه ها را درون دیگی  که کف آن حوله انداختید قرار دهید و دیگ را با آب پر کنید. آب را سه مرتبه به جوش بیاورید و سپس اجازه دهید تا همانطور خنک شود.

آب زردآلو نوشیدنی خوشمزه و خوش عطر

مواد لازم

  1. زردآلو: 2 کیلو
  2. آب :2 لیتر
  3. شکر :1.5 لیوان
  4. آب لیمو: نصف  لیمو
  5. میخک :2 عدد
  6. چوب دارچین: 1 عدد

طرز تهیه آب زردآلو

  • برای تهیه آب زرد آلو ابتدا زرد آلوها را به خوبی شسته و سپس با چاقو نصف کرده و هسته آن را خارج می کنیم .
  •  زرد آلو ها را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و  یک لیوان شکر و دو لیتر آب روی زرد آلو ها ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا به مدت 20 دقیقه بپزد و زرد آلو ها نرم شود.
  • نیم لیوان شکر باقی مانده، میخک، دارچین و آب نصف لیمو را اضافه می کنیم و  اجازه می دهیم تا 5 دقیقه دیگر بجوشد بعد شعله را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود. مخلوط را از صافی رد می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود
کمپوت زرد آلو

کمپوت زرد آلو

طرز تهیه کمپوت زرد آلو در منزل:

  • برای تهیه کمپوت زرد آلو که  به مدت  طولاني نگهداري كنيد تعدادی شیشه‌ی کوچک انتخاب کنید .
  •  زرد آلو های را شسته و  با چاقو نصف کنید و هسته زردآلوها را خارج کنید.
  • نصف شیشه ‏را  زرد آلو ریخته و شکر بسته به ذائقه اضافه کنید و روی آن آب بریزید تا شیشه پر شود.
  • در شیشه‌ها ( درب شیشه باید فلزی باشد ) را بسته و شیشه ها را در قابلمه  بگذارید. قابلمه تا نیمه شیشه‌ها آب کنید .قابلمه را روی شعله گاز قرار دهیدتا آب بجوشد وقتی که آب به جوش آمد 15 دقیقه زمان بگیرید برای پخت کمپوت کافی است  با این روش هم  هم کمپوت پخته و هم هوای درون شیشه  خالی می شود.
  • شعله را خاموش  کنید تا شیشه ها سرد شود و در کمد یا کابینت قرار دهید و هر وقت که نیاز بود استفاده کنید.
cake

کیک شیرازی/طرز تهیه کیک شیرازی خوشمزه با شربت بار

تقویت مغز

تقویت مغز با خوراکی های سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا