کیک سیب/ طرز تهیه کیک سیب و گردو با سس خوشمزه

پنج‌شنبه 15 مهر 1400 آشپزی
keak si

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کیک سیب و گردو

2-طرز تهیه کیک سیب و گردو با گلیز گردویی

کیک سیب  جزئ کیک های بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و با طعم های مختلف تهیه می شود . آشپزی هنری است که حس بسیار خوب به فرد می دهید. پخت انواع غذاها و شیرینی ها را  یاد بگیرد ودر منزل امتحان کنید چرا که این کار هم به شما آرامش می دهد و هم به اقتصاد خانواده کمک می کنید .  در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک سیب خوشمزه با ما همراه باشد و کیک سیب بسیار خوشمزه و مقوی را بپزید و به خانواده هدیه دهید .کیک سیب  را با سس خوشمزه گلیز تهیه می کنند که طعم بی نظیری به کیک سیب می دهد.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب و گردو

  • شکر : 3/4 پیمانه
  • آرد: 2 پیمانه
  • روغن مایع: 3/4 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • مغز گردوی خرد شده: 1/3 پیمانه
  • بکینگ پودر: 1 و 1/2قاشق مربا خوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • سیب رنده شده: 2 پیمانه

مواد لازم برای گلیز گردویی(سس مخصوص روی کیک سیب)

  • شکر: 100 گرم
  • آب: 1/2 پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • گردوی نگینی خرد شده:1 پیمانه
کیک سیب

کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب و گردو با گلیز گردویی

  1.  برای تهیه کیک سیب یا هر کیک دیگر باید چند نکته را رعایت کنید تا کیکی با بافت عالی داشته باشید .
  2. مواد اولیه را نیم ساعت قبل از پخت کیک بیرون  از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  3. آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و دو تا سه بار از الک کنید و کنار بگذارید .
  4.  20 دقیقه قبل از پخت کیک فر را روی درجه حرار ت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  5. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید (دیواره های قالب را نیز چرب کنید تا کیک خوب پف کند)  و آرد پاشی کنید یا کف قالب رابا کاغذ روغنی بپوشانید.
  6.  حالا  شروع به پخت کیک  سیب کنید ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ بشکنید و شکر را به آن اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا مواد گرم رنگ و کشدار و حجم مواد 2 برابر شود.
  7. سپس وانیل و کمی پوست لیمو ی رنده شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید .
  8. در این مرحله روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگرهم بزنید و هم زن را خاموش کنید.
  9. سپس آردالک شده را دو تا سه مرحله به مواد  اضافه کنیدو با لیسک دورانی در یک جهت هم بزنیدتا مایه کیک یک دست شود اگر لازم بود با درو کنید هم زن کمی مواد کیک را هم بزنید .
  10.  سیب های رنده شده (با رنده درشت) و گردو خرد شده را به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  11. مایه کیک سیب آماده شده را داخل قالب بریزید و چند بار روی میز بکوبید تا هوا موجود در مایه کیک خارج شود و قالب را در طبقه وسط فر  با دمای 180 درجه سانتیگراد  قرار دهید تا به مدت  45 دقیقه   بپزد 5 دقیقه آخر باید پخت کیک را چک کنند به این صورت که سیخ چوبی یا چنگال را در کیک فرو ببرید اگر تمیز خارج شد کیک شما پخته در غیر این صورت 10 دقیقه به پخت کیک اضافه کنید.

طرز تهیه سس مخصوص روی کیک سیب ( گلیز گردو)

  1. بعد از پخت کیک سیب آن را از فر خارج کنید کیک کمی که خنک شد از قالب خارج کنید  روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا سردشود .
  2. حال سس روی کیک سیب را تهیه کنید . شکر و آب رو داخل یک شیر جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد. بعد از 5 دقیقه جوشیدن ، کره رو اضافه کنید و کره که آب شد  گردو خرد شده را  اضافه و اجازه دهید چند جوش بخورد شعله را خاموش کنید.
  3. حال کیک سیب کاملا سرد شده را مجدداً داخل قالب برگردانید و روی سطح کیک را با کمک یک سیخ چوبی سوراخ های عمیق ایجاد کنید.  سس آماده شده داغ (گلیز داغ) را بلافاصله روی کیک خنک شده و سوراخ شده بریزید.
  4. حالا کیک سیب را مجدد داخل فر قرار دهید و در این مرحله فقط  گریل را روشن کنید و برای 5 دقیقه اجازه دهید تا روی کیک سیب کاراملی شود
  5. سپس کیک را از فر خارج کنید تا خنک شود و از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید .

نوش جان

سوفله شکلاتی

دسر مجلسی خوشمزه سوفله شکلاتی

طرز تهیه آیس پک پرطرفدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا