مربا یکی از خوشمزه ترین صبحانه است که اکثر مردم مرباهای مختلف را دوست دارند انواع مختلف مربا سر سفره صبحانه با پنیر اشتها آور است . امروز با طرز تهیه مربای آلوئه ورا پر خاصیت در کنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه مربای زرشک و مربای پر خاصیت زنجبیل و مربای کامکوات را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای آلوئه ورا
- آلوئه ورای تازه ی خرد شده :یک کیلوگرم
- اسانس آلوئه ورا :2 قطره
- شکر :یک کیلو گرم
- آب :700 گرم
- آبلیموی تازه :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای آلوئه ورا
- برای تهیه مربای آلوئه ورا ابتدا برگ های آلوئه ورا را تهیه کرده و کامل شسته و پوست آن را نازک می گیریم و ژل های وسط آلوئه ورا را بیرون آورده و به اندازه دلخواه خرد می کنیم ولی نباید زیا ریز خرد شود چون ژل الوئه ورا آب می شود.
- بعد نیمی از شکر زا روی ژل های خرد شده آلوئه ورا ریخته و به به مدت 2 ساعت داخل فریزرمی گذاریم .
- وقتی آلوئه ورا را را فریزر بیرون آوردیدو 2 تا 3 ساعت در دمای محیط قرار میدهیم. پس از این مدت این ترکیب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حرارت را پس از جوش آمدن کم کنید. و اجازه دهیدمربا به مدت 35 الی 40 دقیقه با حرارت خیلی کم مربا بجوشد.
- در ظرف جداگانه باقیمانده شکر را به همراه 700 گرم آب ریخته و با قاشق مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.بعد روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.و وقتی جوشید کف روی آن را گرفته تا شربت شفاف شود حرارت گاز را پس از به جوش آمدن شهد ،کم کنید و اجازه دهید تا یک ساعت دیگر هم همین طور بجوشدوو قوام آید
- وقتی که شهد شکر کمی غلیظ شد آن را به مربای آلوئه ورا و شکری را که در حال پخت است اضافه کنید و بگذارید یک ربع دیگر با حرارت ملایم بجوشد، در آخر آبلیمو را هم اضافه کنید.
- وقتی مربا قوام لازم را داشت مربای آماده شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا خنک شود. بعد داخل مربای خنک شده اسانس آلوئه ورا و یا وانیل اضافه کنید. مربا را در ظرف شیشه استریل شده ریخته و در یخچال نگه دارید.
ارسال دیدگاه