پیتزا چیکن آلفردو یک پیتزای خوشمزه و پرطرفدار است که ترکیبی از خمیر پیتزا، سس آلفردو، سینه مرغ، قارچ و پنیر است.
مواد لازم برای تهیه پیتزا چیکن آلفردو
- آرد: 500 گرم به اضافه 4 قاشق غذاخوری
- مایه خمیر:1 قاشق غذاخوری
- نمک : 3 قاشق غذا خوری
- آب ولرم: 375 میلی لیتر
- شکر: 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- کره :4 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ بدون استخوان:1 عدد
- شیر:250 میلی لیتر
- پنیر پیتزای موزارلا: 200 گرم
- پنیر پیتزای پارمزان: 50 گرم
- سیر :3 جبه
- فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
- پودر آویشن1 قاشق چایخوری
- جوز هندی:1 قاشق چایخوری
- زیتون حلقه شده :به مقدار لازم
- قارچ: 300 گرم
- ریحان:30 گرم
طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو
- ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار، مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید و در ظرف را ببندید. 10 دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید.
- در کاسه بزرگی، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. روغن زیتون، بقیه آب گرم و مایه خمیر به عمل آمده را به تدریج به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. وقتی خمیر جمع شد، روی میز کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. سپس خمیر را درون ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را پوشانده تا یک ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
- در این فاصله، سینه مرغ را به نوارهای باریکی برش دهید و با نمک، فلفل، جوز هندی و آویشن مزه دار کنید. با یک قاشق کره یا روغن زیتون، مرغ را در تابه کمی تفت دهید تا بپزد. قارچ ها را ورقه خرد کنید و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید.
- سس آلفردو را آماده کنید. برای این کار، سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس 3 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید و کمی آرد را تفت دهید. جوز هندی، آویشن، نمک، فلفل، خامه و شیر را به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
- برای رومال لبه نان پیتزا، یک قاشق آرد و دو قاشق آب را با هم مخلوط کنید.
- فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاسه آب در کف فر قرار دهید.
- بعد از آماده شدن خمیر، مقدار کمی آرد روی میز کار بپاشید و خمیر را از کاسه خارج کنید. خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به قطر 30 سانتی متر باز کنید. روی سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و هر قسمت خمیر باز شده را روی سینی فر قرار دهید. روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید تا خمیر خیلی باد نکند. سپس خمیر را به مدت 7 دقیقه در فر بپزید.
- نان پیتزا را از فر خارج کنید و روی خمیر کمی پنیر پیتزا ریخته و سینه مرغ پخته شده، قارچ، برگ های ریحان و زیتون حلقه شده را روی نان پیتزا بریزید. سس آلفردوی غلیظ را روی سطح پیتزا پخش کنید. لبه های پیتزا را با مخلوط آرد و آب که قبلا تهیه کرده اید رومال کنید. مجددا سینی را در فر قرار دهید تا حدود 8 دقیقه پیتزا بپزد.
نکات پخت پیتزا چیکن آلفردو
- برای تهیه خمیر پیتزا می توانید از خمیر آماده نیز استفاده کنید.
- در صورت تمایل می توانید از سبزیجات دیگری مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و ذرت نیز در پیتزا استفاده کنید.
- برای تهیه سس آلفردو می توانید از خامه صبحانه نیز استفاده کنید.
زمان آماده سازی: 1 ساعت
زمان پخت: 30 دقیقه
ارسال دیدگاه