پیتزا چیکن آلفردو/ طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو خوشمزه و با طعم بی نظیر

جمعه 1 اسفند 1399 آشپزی
pitza alferdo

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه پیتزا چیکن آلفردو

2-طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

پیتزا چیکن آلفردو

پیتزا چیکن آلفردو یکی از پیتزاهای  خوشمزه است که با سس آلفردو و گوشت سینه مرغ تهیه می شود  با طرز تهیه  این پیتزای خوشمزه با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه پیتزا شیکاگو   و  پیتزا پپرونی  و پیتزا اسفناج و قارچ در تابه  و  کیک پیتزای خوشمزه را ببینید.

پیتزا آلفردو

پیتزا آلفردو

مواد لازم برای تهیه پیتزا چیکن آلفردو

  1. آرد:  500 گرم به اضافه 4 قاشق غذاخوری
  2. مایه خمیر:1 قاشق غذاخوری
  3. نمک : 3 قاشق غذا خوری
  4. آب ولرم: 375 میلی لیتر
  5. شکر: 1 قاشق چایخوری
  6. روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  7. کره :4 قاشق غذاخوری
  8. سینه مرغ بدون استخوان:1 عدد
  9. شیر:250 میلی لیتر
  10. پنیر پیتزای موزارلا: 200 گرم
  11. پنیر پیتزای پارمزان: 50 گرم
  12. سیر :3 جبه
  13. فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
  14. پودر آویشن1 قاشق چایخوری
  15. جوز هندی:1 قاشق چایخوری
  16. زیتون حلقه شده :به مقدار لازم
  17. قارچ: 300 گرم
  18. ریحان:30 گرم

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو

  • برای تهیه پیتزا  چیکن آلفردو ابتداخمیر پیتزا را تهیه کنید به این صورت که در یک ظرف مناسب مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم  و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و در ظرف را ببندید و  10 دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید.
  • در کاسه بزرگ آرد نمک را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون، بقیه آب گرم و مایه خمیر به عمل آمده را به تدریج به آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی  هم بزنید. وقتی خمیر جمع شد
  • روی میز کار کمی آرد بپاشید و مقداری آرد به دست خود بزنید و  خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید سپس خمیر را درون ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را پوشانده  تا یک ساعت  استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود .
  • در این فاصله سینه مرغ را به نوارهای باریکی برش داده و با نمک و فلفل و  جوز هندی پودر آویشن  آن را مزه دار کرده و با یک قاشق کره یا روغن زیتون، مرغ را در تابه کمی تفت دهیدتا بپزد.و کنار بگذارید.
  • قارج ها را ورقه خرد کنید  و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید و کنار بگذارید
  •  حال سس آلفردو را تهیه کنید سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید سپس 3 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کرده و کمی آرد را تفت داده و  جوز هندی، آویشن، نمک و فلفل و خامه و شیر را به مواد اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.  پنیر موازارلا و  پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
  •  برای رومال لبه نان پیتزا یک قاشق آرد و 2 قاشق آب را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  •  برای پخت پیتزا فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاسه آب در کف فر قرار دهید.
  • بعد از آماده شدن خمیر، مقدار کمی آرد روی میز کار بپاشید و خمیر را از کاسه خارج کرده و ورز دهید تا  هوای خمیر خارج شود . خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.و هر قسمت را به قطر 30 سانتی متر باز کنید و روی سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. هر قسمت خمیر باز شده را روی سینی فر  قرار دهید . روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید که خمیر خیلی باد نکند. سپس خمیر را به مدت 7 دقیقه در فر بپزد.
  • نان پیتزا را از فر خارج کنید و روی خمیر را کمی پنیر پیتزا ریخته.  سینه مرغ پخته شده ، قارچ، برگ های ریحان و زیتون حلقه شده را روی نان پیتزا ریخته و سس آلفردوی غلیظ را روی سطح پیتزا پخش کنید. لبه های پیتزا را با مخلوط آرد و آب که قبلا تهیه کرده اید رومال کنید. مجددا سینی را در فر قرار دهید تا حدود 8 دقیقه پیتزا بپزد.   نوش جان
ceak sophanhe

کیک صبحانه / طرز تهیه کیک صبحانه خوشمزه

Soup mahiche

سوپ ماهیچه / طز تهیه سوپ ماهیچه مقوی و خوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi