جوش صورت / غذاهای مفید برای درمان جوش صورت

شنبه 25 اردیبهشت 1400 سلامت ، آرایش پوست ومو
این بخش‌های بدن را با دست کثیف لمس نکنید

فهرست مطالب :

1-جوش صورت :

2-غذاهای مفید برای درمان جوش صورت:

 

جوش صورت :

جوش یا آکنه مشکل پوستی است که بیشتر افراد را درگیر می کند. این مشکل  پوستی بیشتر در دوران نوجوانی به دلیل تغییرات هورمونی رخ می‌دهد بیشتر افراد تصور می کنند خوردن غذاهای چرب و فست فودها عامل جوش زدن است .امروزه محققان براین عقیده‌اند که عوامل وراثتی یا هورمونی  و استرس  و .. باعث بروز جوش صورت  می‌شود.در زمان بلوغ  هجوم هورمون‌های آندروژن، باعث  ترشح سبوم و کراتین می‌شود که این دو ماده مسئول حفظ رطوبت پوست و رویش موها  هستند . زمانی  نظم تولید این دو ماده بهم بخورد و یکی از این دو ماده بیش از اندازه تولید شود و فولیکول‌های موها را مسدود می کندو جوش روی پوست ظاهر می شود. در بخش سلامت  و پوست ومو مجله دایان    ماسک های مناسب  جای جوش صورت  و پاکسازی پوست در منزل و درمان جای جوش با روشهای نوین را مشاهده کنید . 

تحقیقات نشان داده آنچه ما می خوریم  با سلامت پوست و عوارضی مانند جوش صورت، آکنه رابطه‌ی زیادی دارد. هرچند فقط رژیم غذای باعث بهبود جوش صورت نمی شود و عوامل هورمونی و استرس و … تاثیر زیادی در جوش صورت دارند ولی خوردن سیزیجات و میوه ها  و  تغییر رژیم غذایی می‌تواند به از بین بردن جوش صورت و آکنه کمک کند.

جوش صورت

جوش صورت

غذاهای مفید برای درمان جوش صورت

براساس مطالعات انجام گرفته  فقط دارو و درمان موضعی برای جوش مفید نیست و تغذیه نیز  نقش بسیار موثری در جوش صورت و آکنه دارد. در اینجا  غذاهای مفید برای سلامت پوست و درمان جوش صورت را به شما معرفی می کنیم .

 خیار و هندوانه

سبزیجات و میوه های که سرشار از آب باشند،  بسیار برای پوست مفید هستند و آبرسانی پوست را تقویت می‌کند افرادی که به دنبال درمان اکنه هستند، اغلب پوست‌شان خشک می‌شود که برای رفع خشکی پوست از کرمهای  مرطوب کننده استفاده می کنند که باعث آکنه بیشتر  می شود پس بهتر است که پوست دچار خشکی نشود ، با مصرف روزانه 8 لیوان آب  و میوه های سرشار از آب و  رژیم غذایی با خوراکی‌های سرشار از آب رطوبت پوست خود را تامین کنید که پوست برای جبران کم آبی و خشکی پوست  چربی اضافی تولید نکند  که منجر به جوش صورت می شود.

بادام هندی

مطالعات نشان داده که کاهش مواد معدنی خون از جمله روی با آکنه شدید پوست  ارتباط دارد .  روی دارای خواص ضد التهابی و تقویت  کننده سیستم ایمنی بدن  است، علاوه بر بادام هندی  غذاهای دیگری مانند صدف، خرچنگ و گوشت گاو  منابع خوبی برای تامین روی ( زینک)  بدن هستند.

روی ماده معدنی مفید برای  درمان آکنه است و  ترشح هورمون‌هایی که باعث تحریک آکنه می‌شود را کم می‌کند.  مصرف روی باعث می‌شود که بدن بهتر  ویتامین A و مواد مغذی لازم برای سلامت پوست را جذب کند.

گردو

گردو سرشار از سلنیوم است و این آنتی اکسیدان قوی تأثیر  زیادی در پیشگیری بروز جو ش صورت دارد . سلنیوم از سلول‌ها  پوست در مقابل ضایعات التهابی محافظت می کند  و خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می‌کند. سلنیوم  با ویتامین‌های E و A تأثیر بیشتری روی سلامت پوست  دارند پس  گردو را همراه  با بادام و اندکی فلفل قرمز میل کنید. غذاهای دیگر مانند  گوشت، ماهی، پیاز، سیر و منابع عنی از  سلنیوم هستند.

 هویج، سیب زمینی شیرین، طالبی، فلفل قرمز

افرادی که  رژیم غذایی آن‌ها سرشار از میوه و سبزیجات است کمتر از جوش صورت رنج می برند چرا  که سبزیجات سرشار از ویتامین های مختلف از جمله بتاکاروتن است و بدن انسان بتاکاروتن را که در بیشتر میوه و سبزیجات زرد، نارنجی و قرمز رنگ وجود دارد را  به ویتامین A تبدیل می‌کند و این ویتامین تأثیر سلنیوم را بر پوست چند برابر می‌کند.

 پرتقال، گوجه فرنگی، طالبی

این میوه ها سرشار از ویتامین C هستند و ویتامین C نیز از جمله  ویتامین های مفید برای پوست است . بنابراین میزان ویتامین C بدنتان را بالا ببرید تا پوستی زیبا و بدون جوش داشته باشید.

 بادام، تخم مرغ، سبزیجات برگ سبز

این مواد غذایی سرشار از ویتامین E هستند  و ویتامین E،  در درمان ضایعات و جای زخم ناشی از آکنه بسیار موثر است .

 

جوش صورت

جوش صورت

این غذاها را کمتر بخورید

  •  نمک ید دار باعث تحریک پیدایش آکنه می‌شود. مراقب میزان سدیمی که مصرف می‌کنید باشید .
  • مصرف میگو را محدودتر کنید.
  • مصرف مواد غذایی( سفید) به ویژه آرد تصفیه شده و نانی که از این آردها تهیه می‌شود، را کاهش دهید
  •  خوردن سیب زمینی سرخ کرده را محدود کنید
  • مصرف تمام  مواد غذایی خیلی شیرین را کاهش دهید. این مواد غذایی میزان قند خون و انسولین را بالا می‌برند و  انسولین بالا باعث تحریک آکنه می‌شود.
خاکشیر و انجیر سودمند

خواص انجیر/ 12 خواص فوق العاده انجیربرای سلامتی

سیستم ایمنی بدن

سیستم ایمنی بدن چیست؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا