طرز تهیه 4 نوع سالاد

شنبه 2 مرداد 1400 آشپزی

این روزها بعضی سالادها را می توان جایگزین وعده اصلی کرد، مخصوصا برای شام، اگر به جای یک غذای چرب و چیلی یک بشقاب سالاد بخورید، مطمئنا برای سلامتی تان بهتر است. در این مطلب طرز تهیه 4 نوع سالاد که برای سلامتی تان مفید است را آموزش می دهیم.

سالاد سبزی

مواد مورد نیاز:

  • سبزی خوردن: 1 کیلوگرم
  • پنیر فتا (خردشده): 200 گرم
  • زیتون (بدون هسته نگینی خردشده): یک دوم پیمانه
  • شاخه کرفس (نگینی خردشده): 2 عدد
  • کلم بروکلی کوچک (خردشده): 1 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): یک دوم عدد از 2 رنگ
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده): یک دوم پیمانه
  • کنجد: 3 ق س
  • سیاه دانه: 2 ق س
  • آب لیموترش: یک دوم پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن زیتون: یک دوم پیمانه
  • فلفل دلمه ای: به تعداد لازم

 

روش تهیه:

سبزی خرودن (مخلوطی از نعنا، جعفری، گشنیز، شاهی، پیازچه، تربچه و ریحان) را پس از شستن، کاملا خشک کنید تا در حین خردکردن آب نیندازد. سپس آن را ریز خرد کنید.زیتون، کرفس، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.سبزی ریز خردشده، کنجد و سیاه دانه را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید. آب لیمو ترش (یا آب غوره)، روغن زیتون و نمک را به مخلوط مواد بیفزایید.

داخل چند عدد فلفل دلمه ای را خالی کرده و مقداری از مخلوط مواد را داخل آن ها بریزید (یا می توانید داخل ظرفی تزیین کنید). سپس پنیر فتا را روی آن ها بگذارید و سرو کنید.


 

اردور تخم مرغ

مواد مورد نیاز:

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پنیر خامه ای: 50 گرم
  • گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 6 عدد
  • جوانه گندم: یک دوم پیمانه
  • جوانه ماش: یک دوم پیمانه
  • لیموترش (آب گرفته): 1 عدد
  • بیکن گوشت (نگینی خرد شده): 1 ورقه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه:

تخم مرغ را آب پز کرده، سپس از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. بعد زرده را خارج کرده و داخل کاسه ای بریزید.آب لیموترش، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر خامه ای را به زرده تخم مرغ افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. مخلوط مواد را داخل قیفی با سر ماسوره دلخواه ریخته، سپس داخل تخم مرغ قیف زده و روی آن گوجه گیلاسی بگذارید.

تخم مرغ را داخل ظرفی قرار دهید. بعد همراه با جوانه ماش، جوانه گندم و بیکن گوشت سرو کنید.


 

سالاد کدو با زیتون

مواد مورد نیاز:

  • کدو: 700 گرم
  • ساقه کرفس (درشت خردشده): 2 عدد
  • زیتون سیاه (بدون هسته و حلقه ای شده): 100 گرم
  • کاپاریس: 2 ق س
  • مغز آفتابگردان: 100 گرم
  • پاپریکا شیرین (پرک شده): 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 4 ق س
  • روغن مایع: 3 ق س

 

روش تهیه:

کدو را از طول به صورت مساوی برش زده، سپس آن را داخل تابه ای به همراه روغن مایع سرخ کنید و داخل توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.داخل کاسه ای کدو، کرفس، زیتون سیاه، کاپاریس، پاپریکا، نمک، فلفل و روغن زیتون را ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد آن را درون ظرف درداری ریخته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مواد را داخل ظرفی ریخته و روی آن مغز آفتابگردان بپاشید.


 

سالاد رنگی

مواد مورد نیاز:

  • پاستا فوزیلی رنگی: 1 پیمانه
  • خیار (نگینی خردشده) 2 عدد
  • کرفس (خردشده): یک دوم پیمانه
  • زیتون سیاه (حلقه ای شده): یک دوم پیمانه
  • تربچه (حلقه ای خرد شده): 150 گرم
  • پیاز (خلالی شده): یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پودر سیر: 1 پنسه
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده) 2 عدد
  • پنیر چدار (خردشده) یک دوم پیمانه
  • سبزی خشک معطر: 1 ق چ
  • سرکه سفید: 2 ق س
  • روغن زیتون: 2 ق س

 

روش تهیه:

پاستا را درون قابلمه ای حاوی آب جوش و نمک بریزید. بعد حدود 15 دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید.درون ظرف درداری خیار (از قبل با پوست نگینی خردشده)، کرفس، زیتون، تربچه، پیاز، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس در آن را گذشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.گوجه فرنگی (از قبل فیله و نگینی شده)، پنیر و پاستا را به مخلوط خیار افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

سبزی معطر خشک (شامل ریحان یا آویشن و یا رزماری) را پودر کرده، سپس با سرکه (یا آب لیموترش) و روغن زیتون داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد آن را به مخلوط مواد بیفزایید.مواد آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود، سپس سرو کنید.

در ایران از چلوکباب محبوب تر، غذایی نیست

طرز تهیه کاپ کیک پاستا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا