آشپزی خوشمزه: طرز تهیه 4 نوع سالاد برای سلامت شما

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 95

امروزه طرز تهیه 4 نوع سالاد به عنوان جایگزینی سالم برای وعده های اصلی اهمیت زیادی پیدا کرده است. اگر به جای غذاهای چرب، سالاد میل کنید، می‌توانید به سلامتی خود کمک کنید. در اینجا روش تهیه 4 سالاد خوشمزه و سالم را برای شما توضیح می‌دهیم.

سالاد سبزی

طرز تهیه 4 نوع سالاد

مواد مورد نیاز:

  • سبزی خوردن: 1 کیلوگرم
  • پنیر فتا (خردشده): 200 گرم
  • زیتون (بدون هسته نگینی خردشده): یک دوم پیمانه
  • شاخه کرفس (نگینی خردشده): 2 عدد
  • کلم بروکلی کوچک (خردشده): 1 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): یک دوم عدد از 2 رنگ
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده): یک دوم پیمانه
  • کنجد: 3 ق س
  • سیاه دانه: 2 ق س
  • آب لیموترش: یک دوم پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن زیتون: یک دوم پیمانه
  • فلفل دلمه ای: به تعداد لازم

روش تهیه:

سبزی خوردن را شسته و خشک کنید، سپس آن را خرد کرده و با سایر مواد مخلوط کنید. در نهایت با پنیر فتا تزئین کنید.

اردور تخم مرغ

طرز تهیه 4 نوع سالاد

مواد مورد نیاز:

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پنیر خامه ای: 50 گرم
  • گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 6 عدد
  • جوانه گندم: یک دوم پیمانه
  • جوانه ماش: یک دوم پیمانه
  • لیموترش (آب گرفته): 1 عدد
  • بیکن گوشت (نگینی خرد شده): 1 ورقه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه:

تخم مرغ‌ها را آب‌پز کرده و یکنواخت خرد کنید. مخلوطی از زرده و پنیر را درست کرده و داخل تخم مرغ‌ها قرار دهید.

سالاد کدو با زیتون

طرز تهیه 4 نوع سالاد

مواد مورد نیاز:

  • کدو: 700 گرم
  • ساقه کرفس (درشت خردشده): 2 عدد
  • زیتون سیاه (بدون هسته و حلقه ای شده): 100 گرم
  • کاپاریس: 2 ق س
  • مغز آفتابگردان: 100 گرم
  • پاپریکا شیرین (پرک شده): 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 4 ق س
  • روغن مایع: 3 ق س

روش تهیه:

کدو را سرخ کرده و سپس با سایر مواد مخلوط کنید. بگذارید 30 دقیقه در یخچال باشد.

سالاد رنگی

طرز تهیه 4 نوع سالاد

مواد مورد نیاز:

  • پاستا فوزیلی رنگی: 1 پیمانه
  • خیار (نگینی خردشده) 2 عدد
  • کرفس (خردشده): یک دوم پیمانه
  • زیتون سیاه (حلقه ای شده): یک دوم پیمانه
  • تربچه (حلقه ای خرد شده): 150 گرم
  • پیاز (خلالی شده): یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پودر سیر: 1 پنسه
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده) 2 عدد
  • پنیر چدار (خردشده) یک دوم پیمانه
  • سبزی خشک معطر: 1 ق چ
  • سرکه سفید: 2 ق س
  • روغن زیتون: 2 ق س

روش تهیه:

پاستا را پخته و با سایر مواد مخلوط کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در یخچال بماند.

با این طرز تهیه 4 نوع سالاد می‌توانید به سادگی یک وعده غذایی سالم و خوشمزه تهیه کنید. نوش جان!

Capture 96

تاریخچه و طرز تهیه چلوکباب محبوب ایرانی

Capture 89

دستور پخت کاپ کیک پاستا خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا