طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و آسان

پنج‌شنبه 25 اردیبهشت 1404 آشپزی
مواد غذایی که سالم نیست

دسر شکلاتی یکی از محبوب ترین و لذیذترین دسرهاست که طرفدارن زیادی دارد. در این مطلب ما به شما طرز تهیه سه نوع دسر شکلاتی را آموزش می دهیم که می تواند برای مهمانی ها و مناسبت های مختلف بسیار مناسب باشد.

دسر شکلاتی


مدِرا کیک شکلاتی Chocolate Madeira Cake

  • مدت زمان آماده سازی: 40 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 60 دقیقه
  • میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم کیک:

  • آرد: 300 گرم
  • شکر: 250 گرم
  • مارگارین: 250 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 50 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش: یک قاشق چایخوری

مواد لازم کرم شکلاتی:

  • خامه صبحانه: 125 گرم
  • شکلات تلخ: 250 گرم

مواد لازم گاناش:

  • خامه صبحانه: 150 گرم
  • شکلات: 100 گرم
دسر شکلاتی

طرز تهیه کیک:

1. مارگارین نرم و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه کرده و پس از هر تخم مرغ، حدود 2 دقیقه هم بزنید.

2. وانیل و آب لیمو ترش را اضافه کرده و آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کرده و با الیسک مخلوط کنید.

3. قالب گرد 20 سانتیمتری با ارتفاع حدود 8 سانتیمتر را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. مواد آماده را داخل قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت حدود یک ساعت قرار دهید.

4. پس از پخت، کیک را 10 دقیقه داخل قالب خنک کرده و سپس کیک را روی توری فلزی کاملا خنک کنید.

طرز تهیه کرم شکلاتی:

1. خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس شکلات خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ها ذوب شود و کرم یک دستی به دست آید.

2. کرم آماده را کنار بگذارید تا کاملا خنک و کمی غلیظ و قابل پهن کردن روی کیک شود.

3. کیک را دو قسمت کرده و وسط کیک را با کرم پوشانده و روی کیک را با کرم پوشش دهید.

4. کیک را روی توری فلزی قرار داده و گاناش آماده را روی آن بریزید. می‌توانید کیک را با میوه‌های فصل تزیین کنید.

طرز تهیه گاناش:

خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم گرم کنید. سپس شکلات شیری خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

نکته: کیک مدرا بافت فشرده تری دارد و نوع ساده آن با طعم لیمویی، پرتغالی و شکلاتی پخته می‌شود.

دسر شکلات و قهوه بادامی

  • مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • میزان سرو: 3 تا 4 نفر

مواد لازم دسر قهوه:

  • نشاسته ذرت: 3 قاشق سوپ خوری
  • کره: 25 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شکر: 70 گرم
  • شیر: 300 میلی لیتر
  • پودر قهوه یا نسکافه: 1 قاشق سوپ خوری
  • بادام (تست شده): 1 قاشق سوپ خوری

مواد لازم دسر شکلاتی:

  • نشاسته ذرت: 3 قاشق سوپ خوری
  • کره: 25 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شکر: 70 گرم
  • شیر: 300 میلی لیتر
  • پودر کاکائو: 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

1. برای آماده کردن مواد شکلاتی، نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکائو و شیر سرد را مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا غلیظ شود.

2. پس از 2 تا 3 دقیقه جوشیدن و غلیظ شدن از شعله برداشته و کره را اضافه کنید تا یکدست شود.

3. مواد را در لیوان های مناسب بریزید و بگذارید تا خنک شود.

فرانژپین موز و شکلات

  • مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 25 تا 30 دقیقه
  • میزان سرو: 15 تا 20 دقیقه

مواد لازم:

  • کره حیوانی: 100 گرم
  • ماست شل: یک سوم پیمانه یا 87 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • موز متوسط (رنده شده): 1 عدد
  • بادام (آسیاب شده): یک چهارم پیمانه
  • پودر قند: یک چهارم پیمانه
  • آرد سفید: 110 گرم
  • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه یا 32 گرم
  • بکینگ پودر: دو سوم قاشق چای خوری
  • دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • شکلات: مقداری برای تزئین
  • پودر پسته: مقداری برای تزیین

طرز تهیه: 1. ابتدا کره را با پودر قند، تخم مرغ و موز رنده شده مخلوط کنید.

2. سپس بادام آسیاب شده را اضافه کرده و مواد خشک را به تدریج اضافه کنید تا مخلوط یکدست شود.

3. پس از آماده شدن خمیر، آن را در سینی فر قرار دهید و در فر از پیش گرم شده بپزید.

تخم مرغ

طرز تهیه تخم مرغ اسکرامبل خوشمزه و سالم

های غذا درست کردن با قارچ آشپزی

10 غذای متفاوت با قارچ برای زمستان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا