طرز تهیه کروستینی: 2 نوع تُست ایتالیایی خوشمزه

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 78

کروستینی یک پیش‌غذای محبوب ایتالیایی است که به معنای تست کوچک می‌باشد و معمولاً با نان تست یا گریل شده تهیه می‌شود. در این مقاله، شما با طرز تهیه کروستینی آشنا خواهید شد.

کروستینی با سس پستو

مواد مورد نیاز:

  • ریحان سبز و بنفش: 200 گرم
  • گردو (خردشده): 100 گرم
  • پنیر سفت: 75 گرم
  • سیر (له شده): 4 حبه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • نان جو: 4 عدد
  • فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم

روش تهیه:

برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید. سس آماده شده را درون ظرفی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. نان جو را برش دهید و مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس حلقه‌ای از فلفل دلمه‌ای و سس را روی نان قرار دهید.


کروستینی با سس تاپناده

مواد مورد نیاز:

  • کنسرو ماهی تن: 1 قوطی
  • آب لیمو ترش: به میزان لازم
  • زیتون (بدون هسته): 2 پیمانه
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • موسیر: 5 حبه
  • روغن زیتون: 5 قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل دلمه ای (حلقه‌ای خردشده): به میزان لازم
  • نان جو: 2 عدد

روش تهیه:

روغن زیتون و ماهی تن (که از قبل روغن آن خارج شده و خرد شده) را به تدریج به مخلوط مواد افزوده و با استفاده از قاشق مخلوط کنید. سپس آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید. برای تهیه سس تاپناده: آب لیموترش، زیتون، سیر و موسیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. نان را برش دهید و مقداری روغن زیتون و مخلوط مواد را روی آن بمالید و سپس مقداری فلفل دلمه‌ای و سس روی آن ریخته و سرو کنید.

Capture 9

طرز تهیه خورش سویا و کلم بروکلی خوشمزه و سالم

زمینی سرخ شده آب پز

طرز تهیه بهترین سیب زمینی سرخ شده دنیا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا