کروستینی یک پیشغذای محبوب ایتالیایی است که به معنای تست کوچک میباشد و معمولاً با نان تست یا گریل شده تهیه میشود. در این مقاله، شما با طرز تهیه کروستینی آشنا خواهید شد.
کروستینی با سس پستو
مواد مورد نیاز:
- ریحان سبز و بنفش: 200 گرم
- گردو (خردشده): 100 گرم
- پنیر سفت: 75 گرم
- سیر (له شده): 4 حبه
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
- نان جو: 4 عدد
- فلفل دلمه ای و روغن زیتون: به میزان لازم
روش تهیه:
برای تهیه سس پستو؛ ریحان، گردو، پنیر، سیر، نمک و فلفل قرمز را در دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خمیر درآید. سپس روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید. سس آماده شده را درون ظرفی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. نان جو را برش دهید و مقداری روغن زیتون روی آن بمالید. سپس حلقهای از فلفل دلمهای و سس را روی نان قرار دهید.
کروستینی با سس تاپناده
مواد مورد نیاز:
- کنسرو ماهی تن: 1 قوطی
- آب لیمو ترش: به میزان لازم
- زیتون (بدون هسته): 2 پیمانه
- سیر (له شده): 2 حبه
- موسیر: 5 حبه
- روغن زیتون: 5 قاشق سوپخوری
- فلفل دلمه ای (حلقهای خردشده): به میزان لازم
- نان جو: 2 عدد
روش تهیه:
روغن زیتون و ماهی تن (که از قبل روغن آن خارج شده و خرد شده) را به تدریج به مخلوط مواد افزوده و با استفاده از قاشق مخلوط کنید. سپس آن را به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید. برای تهیه سس تاپناده: آب لیموترش، زیتون، سیر و موسیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. نان را برش دهید و مقداری روغن زیتون و مخلوط مواد را روی آن بمالید و سپس مقداری فلفل دلمهای و سس روی آن ریخته و سرو کنید.
ارسال دیدگاه