اگر باغچهای دارید که در آن میوه و سبزیجات میکارید، حتماً یخچال و فریزر شما همیشه پر از این محصولات است و به دنبال بهترین روشها برای نگهداری آنها هستید. فریز کردن مواد غذایی یکی از بهترین روشها برای حفظ تازگی و طراوت آنها است.
در این مقاله به بررسی 11 روش برای فریز کردن مواد غذایی خواهیم پرداخت:
- راز اول: برای فریز کردن به وسایل خاصی نیاز ندارید. کیسههای فریزر مناسب هستند.
- راز دوم: برخی از میوه و سبزیجات مانند گیلاسها و فلفلها به خوبی فریز میشوند.
- راز سوم: میوهها و سبزیجاتی که باید خرد شوند شامل فلفل دلمهای و هویج است.
- راز چهارم: برخی سبزیجات باید قبل از فریز کردن جوشانده شوند.
- راز پنجم: استفاده از محلولهای اسیدی برای جلوگیری از تغییر رنگ میوهها موثر است.
- راز ششم: فریز کردن سریع کیفیت را حفظ میکند.
- راز هفتم: میتوانید مرباها را هم فریز کنید.
- راز هشتم: تاریخ و محتویات بستهها را یادداشت کنید.
- راز نهم: هوای داخل کیسهها را کاملاً خارج کنید.
- راز دهم: از جا برای انجماد مایع در محفظهها مطمئن شوید.
- راز یازدهم: میوهها به مدت یک سال و سبزیجات تا 18 ماه در فریزر قابل نگهداری هستند.
با پیروی از این روشها، میتوانید کیفیت میوهها و سبزیجات را در طول زمستان حفظ کنید و از آنها در غذاهای مختلف استفاده کنید.
ارسال دیدگاه