۴ روش دستور تهیه دسر گلابی داغ

جمعه 5 مرداد 1397 آشپزی
۴ روش دستور تهیه دسر گلابی داغ
دسر گلابی داغ نوعی دسر شیرین است که اغلب پس از شام سرو می‌شود و میان وعده‌ای سالم و مغذی برای کودکان است. این دسر خوشمزه با گلابی درسته یا برش های کوچک و بزرگ گلابی به اشکال مختلف تهیه شده و برای رنگ دادن به آن، از انواع رنگ‌های طبیعی یا مصنوعی استفاده می‌شود.

۱. طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی

مواد لازم
گلابی سفت و رسیده4 عدد
آب 1 لیتر
پودر وانیل1/2 قاشق چایخوری
شکر1 پیمانه
چوب دارچین1 تکه
هل4 عدد
پودر زعفران1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

گلابی‌ها را پوست گرفته و همراه با پودر وانیل، شکر، زعفران، دارچین و هل در قابلمه بریزید. یک لیتر آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله اول تهیه دسر گلابی داغ

به گلابی‌ها فرصت دهید حدود ۲ ساعت یا تا زمانی که نرم شوند، بپزند. سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کرده در ظرف سرو بگذارید و اجازه دهید خنک شوند.

مرحله دوم تهیه دسر گلابی داغ

شربت باقی مانده در قابلمه را بجوشانید تا غلیظ شود.

 

مرحله سوم تهیه دسر گلابی داغ

شربت را روی گلابی‌ها بریزید.

مرحله چهارم تهیه دسر گلابی داغ

مقداری بستنی روی دسر گلابی بریزید و نوش جان کنید.

 

مرحله پنجم تهیه دسر گلابی داغ


۲. طرز تهیه دسر گلابی داغ کاراملی

مواد لازم
گلابی 3 عدد
کره2 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
شکر3 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. گلابی‌ها را پس از شستن، کاملا خشک کنید و از طول به ۸ قسمت برش بزنید.
  2. قسمت‌های سفت وسط تکه‌های گلابی را جدا کنید. سپس گلابی‌ها را به آبلیمو آغشته کنید.
  3. کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید و برش‌های گلابی را در تابه بچینید. حدود ۱۰ دقیقه گلابی‌ها را تفت دهید و برگردانید تا اطراف آن‌ها طلایی مایل به قهوه‌ای شود.
  4. شکر، دارچین، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کرده و به گلابی‌ها اضافه کنید. ۲ قاشق غذاخوری آب در تابه بریزید.
  5. حرارت را بیشتر کنید و حدود ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا گلابی‌ها نرم شده و به کارامل آغشته شوند.
  6. گلابی را در ظرف سرو بچینید و چند قاشق از کارامل را روی آن بریزید.

دسر گلابی داغ کاراملی


۳. طرز تهیه دسر گلابی داغ با انار

مواد لازم
گلابی رسیده و سفت4 عدد
آب انار1+1/2 پیمانه
آبلیمو3 قاشق غذاخوری
شکر3/4 پیمانه
چوب دارچین2 تکه
میخک4 عدد

دستور تهیه:

  1. گلابی‌ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. بافت وسط گلابی‌ها را با استفاده از قاشق یا ابزار توپی جدا کنید.
  2. گلابی‌ها را در یک ردیف در ظرف مناسبی مثل تابه بچینید.
  3. آب انار را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. شکر را به آب انار اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملا در آب انار حل شود.
  4. میخک، دارچین و آبلیمو را به مخلوط شکر و آب انار اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۶-۵ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.
  5. مخلوط فوق را روی گلابی‌ها بریزید طوریکه روی آن‌ها را بپوشاند. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا گلابی‌ها بپزند و شربت غلیظ شود.
  6. پختن گلابی‌ها را با قاشق تست کنید، اگر نرم شده بود حرارت را خاموش کنید.
  7. دسر گلابی داغ را در ظرف سرو بچینید و شربت غلیظ را روی آن بدهید.

دسر گلابی داغ با انار


۴. طرز تهیه دسر گلابی داغ با سس شکلات

مواد لازم
گلابی سفت و رسیده4 عدد
شکر1 پیمانه (200 گرم)
آب 3+3/4 پیمانه (875 میلی لیتر)
پودر زعفران1/4 قاشق چایخوری
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
شکلات1/2 پیمانه (82 گرم)
خامه3 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. شکلات، خامه و کره را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مواد یکدست شوند.
  2. آب را در یک تابه مناسب بریزید. آبلیمو، شکر، وانیل و زعفران را به آب اضافه کنید.
  3. گلابی‌ها را پوست گرفته، ولی دم آن‌ها را جدا نکنید، سپس در یک ردیف در تابه بچینید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  4. فرصت دهید تا آب به جوش آید و شکر در آب حل شود.
  5. اجازه دهید گلابی‌ها حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند تا نرم شوند.
  6. گلابی‌ها را از شربت خارج کرده و کمی فرصت دهید تا از داغی بیافتند، سپس سس شکلات را روی آن‌ها بریزید.

دسر گلابی داغ با سس شکلات

دستور پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده

دستور پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه ۵ غذای پیکنیکی فوق العاده

طرز تهیه ۵ غذای پیکنیکی فوق العاده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا