سالاد پنیری

پنج‌شنبه 20 آبان 1400 آشپزی
سالاد پنیر پخته

مواد لازم جهت تهیه سالاد پنیر پخته :

سالاد پنیر پخته

  • مخلوطی از کاهو های متفاوت : 250 گرم
  • نان فرانسوی : 12 برش
  • روغن زیتون بکر : جهت چرب نمودن ظرف
  •  پنیر محلی : 12 برش
  •  سبزی های تازه مثل رزماری , آیوشن یا اورگانو ریز شده : مقداری
  •  نان فرانسوی : جهت سرو

 

 

مواد لازم جهت  تهیه سس :

  •  روغن زیتون بکر : 6 قاشق غذاخور
  •  شکر : نصف قاشق چای خوری
  •  خردل : نصف قاشق چای خوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم 

 

 

طرز تهیه

1. جهت تهیه سالاد , برگ های کاهو را با آب سرد بشویید و خشک نمایید . سپس آن ها را داخل دستمال آشپرخانه بپیچید , در کیسه پلاستیکی قرار دهید , کیسه را محکم ببندید و بگذارید تا زمان مصرف در یخچال خنک شوند .

2. جهت تهیه سس , تمام مواد اولیه سس را در یک شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم پیچ نموده و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند . نمک و فلفل بزنید , دوباره تکان دهید و کنار بگذارید تا نان های برشته را آماده نمایید .

3. هر دو طرف برش های نان را برشته نمایید تا کاملا ترد و سرخ شوند , سپس روغن زیتون را روی یک طرف نان ها وقتی هنوز گرم هستند بمالید تا کاملا جذب نان شود و به خورد نان برود .

4. تکه های نان سرخ شده را روی سینی فر قرار داده و روی هر نان برشی از پنیر بگذارید . سبزی های خرد شده را روی پنیر پاشیده , کمی روغن زیتون روی آن ها بچکانید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 5 دقیقه قرار دهید .

5. در همان زمان که نان ها را در فر قرار داده اید , برگ های کاهو را درون کاسه ای ریخته , سس آماده شده را درون شیشه مربا یکبار دیگر خوب تکان دهید و روی همه کاهو ها بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید . سپس آن ها را بین 4 بشقاب تقسیم نمایید .

6. نان های برشته شده را داغ روی کاهو ها بچینید و بلافاصله با مقدار بیشتری نان فرانسوی سرو نمایید .

7. می توانید از دانه ای انار هم به دلخواه در داخل سالاد استفاده کنید.

 

نان ایرلندی

طرز تهیه نان ایرلندی

سالاد

انواع سالاد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا