کیک ماکارونی/ طرز تهیه کیک ماکارونی در فر

دوشنبه 16 آبان 1401 آشپزی
cake makarony

کیک ماکارونی غذای  خوشمزه و مناسب برای بچه ها هست  . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک ماکارونی باما همراه باشید همچنین طرز تهیه کیک گوشت و کیک سبزیجات را مشاهده کنید.

طرز تهیه کیک ماکارونی

  • ماکارونی: ۴۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • ماست:۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای:۱ عدد
  • قارچ :۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
کیک ماکارونی

کیک ماکارونی

طرز تهیه کیک ماکارونی

  1. برای تهیه کیک ماکارونی ابتدا باید مایه ماکارونی را آماده کنید .( تمام سبزیجات را بشویید و نگینی خرد کنید)
  2. برای شروع کار یک تابه مناسب بردارید و پیاز نگینی خردشده را در تابه بریزید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا پیاز تفت بخورد و طلایی  شود .
  3. حال گوشت چرخ کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود ، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تارنگ  رب خوشرنگ تر شود.
  4.   در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ آب نندازد. وقتی آب مواد کشیده شد , تابه را از روی حرارت برداریدو  کنار بگذارید.
  5.  یک قابلمه مناسب و بزرگ را تا نیمه آب بریزید  و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید، سپس به آب  ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. به آب در حال جوش  ماکارونی های خرد شده را اضافه کنید.و بسته به  زمان  پخت ماکارونی که روی آن نوشته ماکارونی را بپزید و آبکش کنیدو  آب سرد روی آن بریزید و کنار بگذارید.( 7 تا 10 دقیقه)
  6.  یک کاسه بردارید و  ماست و  تخم مرغ، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه در آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  7. حالا ماکارونی آبکش شده را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مواد به همه جای ماکارونی برسد.
  8.  فر را روشن کنید و روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  9.  یک قالب مخصوص فر  را با روغن چرب کنید ، سپس نصف مخلوط ماکارونی را کف قالب بریزید و  با پشت قاشق ماکارونی را فشرده کنید، سپس مایه ماکارونی ( گوشت چرخ کرده) را به همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی بریزید و سپس  باقیمانده ماکارونی را روی مایه ماکارونی بریزید  و با پشت قاشق ماکارونی را خوب فشرده کنید.
  10. حالا روی قالب را با فویل  بپوشانید  و در فر قرار دهید و  ۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک ماکارونی بپزد  . پس از 45 دقیقه کیک را از فر خارج کنید و فویل روی آنرا برداریدومجددا مقداری پنیر پیتزا روی کیک بریزید و در فر قرار دهید .
  11. این بار فقط گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
  12. کیک ماکارونی را از فر خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و برش بزنید و  با سس دلخواه میل کنید
salade nikoyz

سالاد فرانسوی/ طرز تهیه سالاد نیکویز خوشمزه

shirberenje shokolaty

شیر برنج/ طرز تهیه شیر برنج شکلاتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا