1دستور پخت کیک لایه لیمویی آسان

دوشنبه 7 شهریور 1401 آشپزی
کیک لایه لیمویی

کیک لایه لیمویی

کیک لایه لیمویی  را با چای بعد از ظهر میل کنید. کیک با طعم لیمویی یک دسر خوشمزه و پر طرفدار است در این بخش مجله دایان قصد داریم طرز تهیه کیک آسان را به شما آموزش دهیم که با اضافه کردن پوست لیمو بسیار خوشمزه و خوش عطر می شود با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه کیک شکلاتی و کیک نارگیلی و کیک دینگ دانگ را مشاهده کنید

مواد لازم کیک لایه لیمویی

شکر 225 گرم

4 عدد تخم مرغ بزرگ

225 گرم آرد

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

75 گرم ماست طبیعی

1 ق عصاره لوبیا وانیل

3 عدد لیمو، رنده شده

شکر  150 گرم

3 عدد لیمو، پوست 2 عدد خرد شده به صورت نواری، آب گرفته (60 میلی لیتر نیاز دارید)

نمک به مقدار لازم

کرم آیسینگ

150 گرم کره بدون نمک، نرم شده

پودر شکر 150 گرم الک شده

1 قاشق عصاره لوبیا وانیل

300 گرم پنیر نرم پرچرب

 

نحوه پخت کیک لایه لیمویی

نحوه پخت کیک لایه لیمویی

نحوه پخت کیک لایه لیمویی

 

فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید

کف دو قالب ساندویچ 20 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کره و شکر را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید تا نرم و پفکی شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بین هر افزودنی خوب هم بزنید و کناره‌های کاسه را بتراشید.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند،

سپس ماست، وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید.

مخلوط بین قالب ها تقسیم کنید و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا طلایی شود و یک سیخ که وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.

در همین حین، شربت را درست کنید.

شکر، آب لیمو و 100 میلی لیتر آب را در یک تابه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هم بزنید تا حل شود.

پوست لیمو را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید تا پوست آن نرم شده و مایع شربتی شود. پوست را بردارید و شربت را از روی حرارت بردارید.

کیک ها را به مدت 10 دقیقه در قالب ها بگذارید تا خنک شوند، سپس روی کیک شربت بریزید. بگذارید کاملا خنک شود.
برای درست کردن کرم آیسینگ :برای مایه کیک، کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 4 تا 5 دقیقه با هم بزنید تا یکدست شود و در حین حرکت، کناره های کاسه را بتراشید. وانیل و پنیر نرم را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر هم بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود. اگر در ابتدا غلیظ به نظر نمی رسد نگران نباشید – شل می شود، سپس با زدن آن دوباره غلیظ می شود.

کیک های خنک شده را از قالب ها خارج کنید. مایه کیک را با قاشق در یک کیسه لوله کشی مجهز به نازل ستاره بریزید. یک کیک را روی پایه کیک یا بشقاب سرو قرار دهید و نیمی از مایه کیک را با یک حرکت دایره ای در اطراف لبه لوله کنید تا جلوه ای موج دار داشته باشید.

کمی بیشتر از وسط خالی لوله کنید و با پشت قاشق صاف کنید. به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بگذارید تا سفت شود.

کیک دوم را روی آن قرار دهید، سپس هشت حباب مایه کیک را در فواصل زمانی معین دور لبه لوله کنید و بین هر کدام یک فاصله بگذارید. پوست لیمو شیرین شده را با قاشق در هر شکاف بریزید، سپس سرو کنید.

دستور پخت کیک هویج آسان

دستور پخت کیک هویج آسان

ashe targhine

آش ترخینه / طرز تهیه ترخینه و آش ترخینه اراکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا