کیک ساده با طعم کارامل یک دسر خوشمزه و پر طرفدار است در این بخش مجله دایان قصد داریم طرز تهیه کیک ساده ای را به شما آموزش دهیم که با اضافه کردن پودر کرم کارامل بسیار خوشمزه و خوش عطر می شود با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه کیک شکلاتی و کیک نارگیلی و کیک دینگ دانگ را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه کیک ساده کاراملی
- پودر کرم کارامل :یک بسته
- شکر: یک پیمانه
- وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
- تخممرغ :3 عدد
- روغن مایع :1 پیمانه
- شیر: 1پیمانه
- آرد سفید: 2 پیمانه
- بیکینگپودر:یک قاشق غذاخوری
- نمک :1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک ساده باطعم کارامل
- برای تهیه کیک ابتدا مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از پختن کیک خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
- فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- یک قالب مناسب( میان تهی) به اندازه 22 سانتیمتر را چرب کنید.
- برای بهتر پف کردن کیک حتما 2 تا 3 بار مخلوط آرد و بیکینگپودر را الک کنید و کنار بگذارید.
- یک کاسه مناسب بردارید و پودر کرم کارامل را در آن بریزید،
- سس کاراملی داخل بسته را برای روی کیک کنار بگذارید .
- سپس شکر، وانیل و تخممرغها را به پودر کارامل داخل کاسه اضافهکنید و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه خوب هم بزنید تا موادتغییر رنگ دهد و به رنگ کرمی در بیاید.
- در این مرحله روغن مایع را در دو مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود بعد شیر را به کمکم به مایه کیک اضافه کرده و مجددهم بزنید.
- حالا هم زن را خاموش کنید و آرد الکشده را کمکم با کمک لیسک با مواد مخلوط کنید در این مرحله هم زدن باید در یک جهت باشد تا پف کیک نخوابد . اگر مواد کیک یکدست نشدکمی مواد را با هم زن برقی بزنید.
- مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و چند بار قالب را روی میز بکوبید تا هوای آن خارج شود.
- قالب کیک را به مدت چهل و پنج دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از این مدت پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی در کیک چک کنید اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شد کیک شما پخته از فرخارج کنید .کمی که کیک از حرارت افتاد کیک را از قالب خارج کنیدو بلافاصله سس کاراملی را روی سطح کیک بریزید. نوش جان
ارسال دیدگاه