طرز تهیه کیک اسفناج فرانسوی

چهارشنبه 15 دی 1400 آشپزی
cake asfnaj

کیک اسفناج کیک خوشمزه و خوش رنگ است و برای اینکه رنگ آن بهتر شود از رنگ خوراکی سبز استفاده کنید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک اسفناج خوشمزه و مقوی با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک اسفناج

  • پوره اسفناج :۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ:۴ عدد
  • آرد سفید: ۲ پیمانه
  • روغن :1/2 پیمانه
  • گلاب: 1/2 پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر:۲ قاشق چایخوری
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
کیک اسفناج

کیک اسفناج

طرز تهیه کیک اسفناج

  1. برای تهیه کیک اسفناج به چند نکته توجه کنید . ابتدا مواد اولیه را 30 دقیقه قبل از پخت کیک خارج از یخچال قرار دهیدتا به دمای محیط برسند زیزا تاثیر زیادی در کیفیت کیک دارد
  2. آرد و بکینگ پودر  آرد را با هم مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید تا آرد سبک شود و کیک شما خوب پف کند
  3. قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد پاشی کنید یا کف قالب چرب شده کاغذ روغنی پهن کنیدو کنار بگذارید.
  4. فر راروشن کنید روی دمای180درجه سانتی گراد قرار دهید.تا گرم شود
  5.  حال سراغ تهیه مایه کیک بروید. برای تهیه کیک اسفناج از اسفناج تازه و جوان استفاده کنیدو اسفناج را پس از پاک کردن بشویید و و در آبکش بریزد تا آب اضافه آن خارج شود .
  6.  اسفناج ها را به همراه گلاب و روغن داخل میکسر یا مخلوط کن بریزد تا کاملا پوره شود .
  7. در این مرحله ازپخت کیک اسفناج زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت از هم  جدا کنید.
  8.  سفیده های  تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب بریزدو با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند.( دقت کنید برای زدن سفیده تخم مرغ باید پره های هم زن کاملا تمیز و خشک باشد)
  9. بعد از کف کردن سفیده تخم مرغ ، نصف شکر را اضافه کنید و دوب اهر با هم زن برقی تا جایی هم بزنید تا جای پره های همزن روی سفیده تخم مرغ باقی بماند و اگر کاسه را بر گردانید سفیده تخم مرغ نریزد.سفیده ها را در یخچال قراردهید.
  10. حالا زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب و بزرگ بریزیدو با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا سفید و کشدار شود( باید رنگ زرده هاتغییر کند)، سپس مخلوط اسفناج و روغن میکس شده  را اضافه کنیدو کمی هم بزنید تا مواد یکدست شود.
  11. حال نوبت اضافه کردن آرد و بکینگ پودر الک شده است . آرد را در سه مرحله به مواد داخل کاسه  اضافه کنید  و با دور کند همزن بزنید تا آرد به خورد مایه کیک برود.
  12. در این مرحله سفیده تخم مرغ را در سه مرحله اضافه کنیددر این مرحله هم زن را کنار بگذارید و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت هم بزنیدتا مایه کیک یکدست شود.
  13. مواد را داخل قالب از قبل آماده شده بریزید و چند بار روی سطح کار بکوبید تا هوای آن خارج شود.
  14. حالا قالب را در طبقه وسط فر  گرم شده قرار دهید تابه مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک بپزد.
  15. پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی در  کیک چک کنید اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شد کیک شما پخته در غیر این صورت 10 دقیقه زمان بدهید تا کیک بپزد
  16. وقتی کیک پخت از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.
  17. برای خامه کشی  کیک اسفناج باید کیک کاملا خنک شود سپس کیک را به دو قسمت تقسیم کنید ( از ارتفاع)  و خامه فرم گرفته قنادی را بین کیک قرار دهید و روی کیک را مثل شکل تزیین کنید.

 

nan korosan

نان کروسان /طرز تهیه نان کروسان با مغز شکلات

morgeportegaly

طرز تهیه مرغ پرتقالی بینظیر با زرشک پلو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا