کبه عربی/طرز تهیه کبه جنوبی خوشمزه و پر طرفدار

شنبه 17 دی 1401 آشپزی
kobe araby

کبه عربی یکی از غذاهای معروف کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان هم طرفداران زیادی دارد . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کبه عربی همراه باشید.  همچنین طرز تهیه ترشی عربی   مکدوس  و طرز تهیه  پلو  عربی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کبه عربی

 برای ۴ نفر

  • برنج نیم دانه: ۴ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد 
  • زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو : ۲ قاشق غذاخوری
  • آب :۵ پیمانه
  • جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  •  فلفل سیاه :به مقدار کافی
  • پودر هل و دارچین : به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
کبه عربی

کبه عربی

طرز تهیه کبه عربی

  1. برای تهیه کبه عربی ابتدا برنج نیم دانه را پاک کنید و بشویید و به مدت 1 تا2 ساعت خیس کنید.
  2. سپس برنج را با ۵ پیمانه آب، زعفران دم کرده و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تاآب به طور کامل جذب شود و برنج بپزد.
  3. وقتی برنج پخته شد شعله را خاموش کنید تا خنک شود سپس آن را چرخ کنید یا با گوشتکوب له کنید روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید.
  4. در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنیدو با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود ، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کندحال همه ادویه ها را اضافه کنید و دوباره تفت دهید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنیدو با مواد تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
  5.  در صورت تمایل جعفری خرد شده، زرشک و گردو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت به طور کامل مغز پخت شود.
  6. وقتی آب درون تابه به طور کامل جذب مواد شد تابه را از روی حرارت  برداریدو اجازه دهید مواد کمی خنک شود .
  7. حال دست خود را با مقداری آب خیس کنید و به اندازه یک پرتقال از برنج چرخ شده بردارید و به شکل بیضی پهن کنید، سپس یک قاشق از مایه گوشت پخته شده بردارید و روی برنج پهن شده  قرار دهید و لبه های برنج را جمع کنید که بهتر هست به صورت بیضی جمع کنید .
  8.  به همین صورت تمام مواد را درست کنید .
  9. حال یک تابه گود و نچسب بردارید و مقداری روغن در آن بریزید که کبه ها  برای سرخ شدن در روغن شناور باشند.
  10. تخم مرغ را در یک کاسه خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس کبه ها را در تخم مرغ بغلتانید و در روغن سرخ کنید. حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد تا داخل کبه هم سرخ شود و خمیر نماند.
  11. پس از اینکه رنگ کبه ها طلایی شد، انها را از روغن خارج کنید  و روی دستمال  قرار دهید. تا روغن اضافی شان خارج شود
  12.  کبه عربی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس دلخواه سرو کنید.
سس کارامل

سس کارامل / طرز تهیه سس کارامل فوق العاده برای کاور کیک

deser katmer

دسر / طرز تهیه دسر کاتمر ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا