کباب کوبیده بناب

چهارشنبه 11 اسفند 1400 آشپزی

کباب کوبیده بناب

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی1 کیلوگرم
  • پیاز ساطوری شده150 گرم
  • نمک و فلفل
  • سماق

 

دستور تهیه کباب کوبیده بناب :

  • پیاز‌ها را پوست گرفته و پس از شستن، به صورت نگینی خرد کنید. سپس با یک چاقوی تیز، آن‌ها را ساطوری کنید، طوریکه آب پیاز خارج نشود. پیاز را طوری خرد کنید که نه خیلی ریز شود و نه درشت باشد تا موقع خوردن در کباب احساس شود. در واقع راز کباب کوبیده بناب در نحوه ساطوری کردن پیاز آن است.
  • گوشت کباب بناب را که بهتر است از قلوه گاه گوسفندی باشد، دوبار چرخ کرده و در کاسه بزرگی بریزید.
  • پیاز را همراه با کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن گوشت و پیاز کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
  • روی ظرف حاوی گوشت را سلفون کشیده و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  • گوشت را از یخچال خارج کرده و شروع به سیخ گرفتن آن کنید.
  • سیخ گرفتن کباب کوبیده قدری تمرین و تجربه لازم دارد، برای این کار یک کاسه آب سرد کنار دست و یک سینی زیر دست خود قرار دهید.
  • دست خود را در آب بزنید و یک مشت از مایه گوشت (حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم) بردارید و در دست خود شکل دوک مانندی به آن بدهید.
  • سیخ را در این دوک فرو کرده و با فشار انگشت شست و میانی، گوشت را در سیخ پهن کنید تا یکدست شود، سپس با فشار انگشتان شیار‌هایی در گوشت ایجاد کنید طوریکه اثر انگشتان روی آن بماند.
  • در پایان، سر و ته مایه گوشت را با فشار دو انگشت به سیخ بچسبانید.
  • سیخ‌های کباب را روی آتش زغال خیلی داغ قرار داده، زغال را باد نزنید، صبر کنید تا گوشت خودش را بگیرد و سیخ‌ها را به ترتیب برگردانید.
  • همین که رنگ کباب برگشت، سیخ‌ها را یکی یکی بردارید، لای نان قرار داده و کمی فشار دهید تا نان، چربی کباب را جذب کند. سپس کباب را باز روی آتش بگذارید و ۳-۲ دور دیگر برگردانید. این کار علاوه براینکه باعث مغز پخت شدن گوشت می‌شود، از سوختن گوشت نیز جلوگیری می‌کند.
  • پختن کباب کوبیده روی هم رفته بیش از ۶-۵ دقیقه طول نمی‌کشد، حرارت دیدن بیش از حد آن باعث خشک شدن کباب خواهد شد.
  • در پایان پخت، سیخ‌های کباب را لای نان بگذارید، با یک دست نان را نگه دارید و با دست دیگر سیخ‌ها را بکشید.
  • روی کباب سماق بپاشید و با نان یا پلو و سبزی خوردن نوش جان کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از گوجه فرنگی و فلفل سبز کبابی نیز در کنار کباب کوبیده بناب استفاده کنید.

 

 

کلوچه گوشت

کلوچه گوشت

آش سبزی شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا