کاپ کیک پسته

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
کاپ کیک پسته

در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک پسته را به شما آموزش داده ایم. این کاپ کیک را برای مهمان های خاص تان درست کنید که حسابی باکلاس است.

مواد لازم کاپ کیک پسته:

  • آرد: 180 گرم
  • کره: 150 گرم
  • شکر: 280 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری
  • خامه تازه (صبحانه): 100 میلی لیتر
  • پسته (پودر شده): 125 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • خامه فرم گرفته: 250 گرم
  • پسته پرک شده: به مقدار لازم

 

کاپ کیک پسته

کاپ کیک پسته

طرز تهیه:

1. فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید، کره را به همراه شکر و وانیل با دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا رنگش روشن شود.

2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید، تا تخم مرغ اول کاملا با مواد دیگر مخلوط نشده دیگری را اضافه نکنید. خامه را نیز اضافه و مخلوط کنید.

3. بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنید و با هم الک کنید، پسته خرد شده را به همراه مخلوط آرد به مواد اضافه کنید و تا زمانی به مخلوط کردن ادامه دهید تا همه مواد یکنواخت شوند.

4. مواد را در قیف ریخته و داخل کپسول های کاغذی کاپ کیک ریخته و به مدت تقریبی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از اطمینان از پخت، کاپ کیک ها را از قالب جدا کرده و روی توری سیمی خنک کنید.

5. خامه فرم گرفته را درون قیف با ماسوره دلخواه ریخته و روی کاپ کیک ها را تزئین کنید. مقداری پسته پرک شده برای تزئین رویش بریزید و در نهایت با گل رزهای قندی که توسط ماسوره زده اید تزیین کنید.

نکته:

1. قالب هایی که در عکس مشاهده می کنید به شکل فنجان و از جنس سیلیکون هستند و می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

2. در صورت در دسترس نبودن وانیل مایع می توانید از یک چهارم قاشق چای خوری وانیل خالص (پودری) استفاده کنید.

3. برای اطمینان از پخت می توانید با این روش که خلال چوبی را در وسط کاپ کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد مشخص است که پخت آن کامل صورت گرفته است.

کاپ کیک پسته

کاپ کیک پسته

 

ریزه کاری دسرها

کوکی لیمویی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا