چیزکیک کدو حلوایی

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی

 هالووین فرصتی برای شادی کردن و پرداختن به خرافات است و کدو حلوایی یکی از نماد های این جشن است. ما در اینجا طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی را برایتان آورده ایم.

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

 

  • بیسکوییت کاکائویی: 200 گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): 80 گرم

مواد لازم لایه رویی

 

  • پنیر خامه ای (نرم شده): یک کیلوگرم
  • کدوحلوایی (پودر شده): 300 گرم
  • تخم مرغ (درشت): 3 عدد
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 200 گرم
  • شیرعسلی: 150 میلی لیتر
  • پودینگ وانیلی: نصف یک بسته
  • اسانس وانیل: 2 ق چ
  • پودر دارچین: یک چهارم ق چ

مواد اضافی:

 

  • پودر شکر: 2 ق س
  • پودر کاکائو: 2 ق س
چیزکیک کدو حلوایی

چیزکیک کدو حلوایی

طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی

ابتدا برای تهیه کراست (لایه زیرین)، بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید (می توانید آنها را در کیسه پلاستیکی ریخته و با وردنه پودر کنید) و با کره نرم شده در مجاورت دمای محیط مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب کمربندی به قطر حدود 23 سانتی متر بریزید و کاملا کف قالب پخش کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

چیزکیک کدو حلوایی

چیزکیک کدو حلوایی

طرز تهیه لایه میانی:

پنیر خامه ای، شکر، تخم مرغ، زرده تخم مرغ، اسانس وانیل، شیرعسلی، پودر دارچین و کدو حلوایی پوست کنده و پوره شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

پودینگ وانیلی را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب روی لایه بیسکوییت بریزید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سپس دمای فر را روی 150 درجه سانتی گراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید و به مدت یک ساعت و 30 دقیقه به پخت چیزکیک در فر ادامه دهید. فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک حدود 40 دقیقه در فر خاموش با در بسته بماند. سپس چیزکیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

 

کیک پرتقالی سیسیلی

کیک پرتقالی سیسیلی

تهیه «خورش نخودفرنگی»

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا