پیراشکی پیتزایی !

سه‌شنبه 2 آذر 1400 آشپزی

در اینجا روش تهیه ۴ نوع پیراشکی متنوع با استفاده از خمیر آماده پیتزا را آموزش داده ایم که می توانید، خمیر پیراشکی را جایگزین آن کنید.

برای یادگیری دستور پخت این پیراشکی ها در ادامه با ما همراه باشید.

پیراشکی پیتزای پپرونی

مواد لازم :

  •     ۱ ورق خمیر پیتزای آماده
  •     ۱۵ اسلایس پپرونی
  •     ¼ پیمانه سس مارینارا
  •     نصف پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۱ عدد تخم مرغ + ۱ قاشق غذاخوری آب
پیراشکی پیتزا

پیراشکی پیتزا

طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-خمیر پیتزا را به ۶ مستطیل یک اندازه برش دهید. سه عدد از آن ها را درون سینی فر بگذارید.

3-روی خمیرها یک قاشق غذاخوری سس مارینارا بمالید. کناره های آن را خالی بگذارید.

4-روی سس، اسلایس های پنیر و پپرونی قرار دهید.

5- یک لایه خمیر روی مواد گذاشته و با استفاده از چنگال، دو لایه خمیر را به یکدیگر وصل کنید.

6- همین کار را با بقیه مواد و خمیرها تکرار کنید.

7-درون یک پیاله کوچک، تخم مرغ و آب را هم مخلوط کرده و با قلم موی آشپزی روی سطح پیراشکی ها بمالید.

8- آن ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود.


پیراشکی ژامبون، تخم مرغ و پنیر چدار

مواد لازم :

  •     ۱ ورق خمیر پیتزای آماده
  •     ۳ عدد تخم مرغ، پخته شده به صورت خاگینه
  •     ۶ اسلایس ژامبون
  •     ۳ اسلایس پنیر چدار
  •     ۱ عدد تخم مرغ + ۱ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-خمیر پیتزا را به ۶ مستطیل یک اندازه برش دهید. سه عدد از آن ها را درون سینی فر بگذارید.

3- روی خمیرها یک اسلایس پنیر چدار، یک عدد تخم مرغ خاگینه شده و ۲ ورق ژامبون قرار دهید.

4- یک لایه خمیر روی مواد گذاشته و با استفاده از چنگال، دو لایه خمیر را به یکدیگر وصل کنید.

5-همین کار را با بقیه مواد و خمیرها تکرار کنید.

6- درون یک پیاله کوچک، تخم مرغ و آب را هم مخلوط کرده و با قلم موی آشپزی روی سطح پیراشکی ها بمالید.

7-آن ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود.


پیراشکی اسفناج، گوجه فرنگی و سس پستو

مواد لازم:

  •     ۱ ورق خمیر پیتزای آماده
  •     ¼ پیمانه سس پستو
  •      پیمانه اسفناج پخته شده
  •     ۲ عدد گوجه فرنگی
  •     نصف پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
  •     ۱ عدد تخم مرغ + ۱ قاشق غذاخوری آب


طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- خمیر پیتزا را به ۶ مستطیل یک اندازه برش دهید. سه عدد از آن ها را درون سینی فر بگذارید.

3-روی هر خمیر، یک قاشق غذاخوری سس پستو بمالید.

4- روی سس، اسفناج پخته شده، دو حلقه گوجه فرنگی و پنیر موزارلا بگذارید.

5- یک لایه خمیر روی مواد گذاشته و با استفاده از پشت چنگال، دو لایه خمیر را به یکدیگر وصل کنید.

6-همین کار را با بقیه مواد و خمیرها تکرار کنید.

7-درون یک پیاله کوچک، تخم مرغ و آب را هم مخلوط کرده و با قلم موی آشپزی روی سطح پیراشکی ها بمالید.

8- آن ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود.


پیراشکی مرغ و بروکلی

مواد لازم :

  •     ۱ ورق خمیر پیتزای آماده
  •     ¼ پیمانه سس آلفردو
  •      ۱ پیمانه بروکلی بخارپز و خرد شده
  •     ۱ پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده
  •     نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     ۱ عدد تخم مرغ + ۱ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-خمیر پیتزا را به ۶ مستطیل یک اندازه برش دهید. سه عدد از آن ها را درون سینی فر بگذارید.

3- روی هر خمیر، یک قاشق غذاخوری سس آلفردو بمالید.

4-روی سس، بروکلی بخارپز شده، مرغ ریش ریش شده و پنیر چدار بگذارید.

5-یک لایه خمیر روی مواد گذاشته و با استفاده از پشت چنگال، دو لایه خمیر را به یکدیگر وصل کنید.

6- همین کار را با بقیه مواد و خمیرها تکرار کنید.

7-درون یک پیاله کوچک، تخم مرغ و آب را هم مخلوط کرده و با قلم موی آشپزی روی سطح پیراشکی ها بمالید.

8-آن ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود.

 

برگرهای باریک!

مِرَنگ شکلاتی

مِرَنگ شکلاتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا