پنکیک/دستور پخت چند مدل پنکیک

یکشنبه 30 بهمن 1401 آشپزی
پنکیک گندم سیاه

پنکیک پر از شکلات با موز کاراملی شده

مواد لازم:

200 گرم آرد خودبه خود
1 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
شکر طلایی 3 قاشق غذاخوری
3 عدد تخم مرغ بزرگ
25 گرم کره ذوب شده، به علاوه اضافی برای پخت و پز
شیر 200 میلی لیتر
مقداری روغن آفتابگردان
200 گرم پودر فندقی شکلاتی
2 عدد موز بزرگ، پوست کنده و ضخیم برش داده شده در زاویه
شربت افرا و 4 قاشق غذاخوری فندق برشته شده و خرد شده برای سرو

 

دستور پخت پنکیک پر از شکلات با موز کاراملی شده

برای تهیه خمیر پنکیک، آرد، بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری شکر و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ با لیسک مخلوط کنید. وسط آن را سوراخ کنید، تخم مرغ ها را بشکنید و کره و شیر آب شده را اضافه کنید. مواد مرطوب را در مرکز آن هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس به تدریج مواد خشک را با هم مخلوط کنید تا خمیر غلیظ و یکدستی به دست آید.

یک قاشق کره و مقداری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی کره کف کرد، دورهای خمیر را به عرض حدود 8 سانتی‌متر داخل تابه بریزید  یک قاشق چای خوری شکلات را از شیشه بردارید ودر مرکز هر پنکیک بریزید، سپس از مقدار کمی خمیر  روی شکلات بریزید. 1 تا 2 دقیقه به پختن ادامه دهید تا سطح زیرین آن قهوه ای طلایی شود، سپس پنکیک ها را با احتیاط برگردانید و 1 دقیقه دیگر روی آن را هم بپزید. وقتی طلایی شد، آن را به سینی فر منتقل کنید و تا زمانی که دسته بعدی را پختید، در فر گرم نگه دارید.

وقتی پنکیک ها همه پختند، موز را کاراملی کنید. ماهیتابه را با کاغذ آشپزخانه پاک کنید و 2 قاشق غذاخوری شکر باقی مانده را بریزید. شکر را حرارت دهید تا ذوب شود و شروع به حباب زدن کند و به رنگ کهربایی تیره درآید، سپس موز را درون آن بریزید و آنها را در کارامل بپوشانید. اگر شکر سفت شد، کمی شربت افرا یا آب بریزید، سپس به مدت 30 ثانیه حباب بزنید تا شربت شود.

پنکیک ها را با تکه های موز کاراملی شده بین لایه ها و روی هم انباشته شده سرو کنید. روی شربت افرا بریزید، سپس روی فندق ها بپاشید

پنکیک پر از شکلات با موز کاراملی شده

پنکیک پر از شکلات با موز کاراملی شده

پنکیک آمریکایی

مواد لازم:

200 گرم آرد خودبه خود
1 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
شکر طلایی 1 قاشق غذاخوری
3 عدد تخم مرغ بزرگ
25 گرم کره ذوب شده، به علاوه اضافی برای پخت و پز
شیر (200 میلی لیتر
روغن نباتی، برای پخت و پز

شربت افرایا چیپس شکلات، زغال اخته یا کره بادام زمینی و مربا برای تزیئن

 

دستور پخت پنکیک آمریکایی

200 گرم آرد، 1 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری شکر طلایی و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

با پشت قاشق خود یک چاه در مرکز ایجاد کنید سپس 3 تخم مرغ بزرگ، 25 گرم کره ذوب شده و 200 میلی لیتر شیر اضافه کنید.

همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس در یک پارچ بریزید.

یک قاشق کوچک کره و 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی کره کف کرد، دور از خمیر را به عرض تقریبی 8 سانتی متر بریزید. مطمئن شوید که پنکیک ها را خیلی نزدیک به هم نگذارید زیرا در حین پخت پخش می شوند.

پنکیک ها را از یک طرف به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانی که تعداد زیادی حباب ریز شروع به ظاهر شدن و بیرون آمدن روی سطح کنند، بپزید. پنکیک ها را برگردانید و یک دقیقه دیگر روی طرف دیگر بپزید. این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر تمام شود.

پنکیک های خود را روی یک بشقاب چیده شده با نمکی شربت افرا و هر تاپینگ مورد علاقه خود سرو کنید.

پنکیک آمریکایی

پنکیک آمریکایی

پنکیک گندم سیاه

مواد لازم:

150 گرم آرد ساده
150 گرم آرد گندم سیاه
شکر 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
50 گرم کره، ذوب شده
2 عدد تخم مرغ بزرگ
400 میلی لیتر دوغ
روغن نباتی، برای سرخ کردن

بلوبری/شربت افرا برای تزیئن

دستور پخت پنکیک گندم سیاه

آرد ساده، آرد گندم سیاه، شکر، ½ قاشق چایخوری نمک، بکینگ پودر و بی کربنات سودا را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. کره ذوب شده، تخم مرغ و دوغ را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مواد مرطوب را به آرامی در مواد خشک هم بزنید تا ترکیب شوند تا خمیر غلیظی به دست آید.

یک تابه یا ماهیتابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید و با یک لایه سبک از روغن نباتی برس بزنید. چند قاشق غذاخوری انباشته از مخلوط را داخل تابه بریزید و به شکل دایره در آورید. اگر ماهیتابه شما به اندازه کافی بزرگ است، می توانید هر بار 2 تا 3 کار انجام دهید، فقط تابه را بیش از حد شلوغ نکنید. هنگامی که لبه ها بسته شد و حباب هایی روی سطح ظاهر شد (حدود 2-3 دقیقه) آن را برگردانید و 2 دقیقه دیگر بپزید. پنکیک ها باید از هر دو طرف قهوه ای طلایی تیره باشند. به فر گرم با دمای کم منتقل کنید و این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.

با زغال اخته تازه و شربت افرا که سخاوتمندانه روی آن ریخته شده سرو کنید.

پنکیک گندم سیاه

پنکیک گندم سیاه

منوی پیشنهادی شیرینی عید نوروز

منوی پیشنهادی شیرینی عید نوروز

کلم پلو/ طرز تهیه گل کلم پلو شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا