نحوه درست کردن سالاد الویه با کالباس و مرغ

پنج‌شنبه 30 خرداد 1398 آشپزی
پخت سالاد الویه با کالباس و مرغ

۱. طرز تهیه سالاد الویه با کالباس

۳/۴ پیمانه
کنسرو نخودفرنگی یا نخود فرنگی  ۱ پیمانه
سس مایونز۱/۵ پیمانه
تخم مرغ آب پز شده سفت۴ عدد
شوید و گوجه فرنگی به مقدار لازم برای تزئین
نمک و فلفلبه مقدار لازم

زمان لازم برای پخت و آماده سازی ۲ ساعت


دستور تهیه

  • سیب زمینی‌ها و تخم مرغ‌ها را درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا کاملا پخته شوند.
  • هویج‌ها را نیز آب پز کنید. (برای سیب زمینی‌ها و هویج‌ها می‌توانید از بخار پز هم استفاده کنید.)
  • نخود فرنگی را نیز درون یک ظرف جداگانه همراه با کمی آب بریزید و بگذارید بپزند و نرم شوند (می توانید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید).
  • سیب زمینی و تخم مرغ و هویج را پس از پخته شدن پوست بگیرید و آن‌ها را به صورت نگینی و ریز خرد کنید.
  • سیب زمینی‌ها، تخم مرغ‌ها و هویج‌های خرد شده را با نخود فرنگی مخلوط کنید.
  • خیارشور‌ها را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
  • کالباس‌ها یا ژامبون مرغ را نیز نگینی خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید و صبر کنید تا مواد کاملا سرد شوند.
  • سس مایونز را با نمک و فلفل و کمی آبلیمو خوب مخلوط کنید و پس از اینکه مواد سرد شدند نیمی از سس را به مواد اضافه کنید. (مقدار سس بسته به میل خودتان می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد. اگر میخواهید الویه چسبندگی بیشتری داشته باشد سس بیشتری اضافه کنید).
  • سالاد را خوب هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
  • الویه را بچشید و اگر لازم است به آن نمک و فلفل بیشتری بزنید.
  • روی سالاد را با پلاستیک یا درب محکم بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا سس‌ها کاملا به خرد مواد بروند و طعم بهتری بگیرند.
  • پس از چند ساعت سالاد الویه را از یخچال خارج کنید و نیمه‌ی باقی مانده‌ی سس را به آن اضافه کنید.
  • سالاد را با گوجه و شوید تزئین کنید.

سالاد شما آماده است… نوش جان …

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس و سالاد الویه با کالباس و مرغ


۲. طرز تهیه سالاد الویه با کالباس و مرغ

مواد لازم (برای ۴ نفر)
سینه مرغ پخته شده۱ عدد
سیب زمینی پخته شده ۳ عدد متوسط
خیارشورنگینی خرد شده ۴۵۰ گرم
کالباس نگینی خرد شده۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سس مایونزبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
نخودفرنگی ۱ فنجان
تخم مرغ آب پز شده سفت ۵ عدد
آب لیمو یک یا دو قاشق غذاخوری

زمان لازم برای پخت و آماده سازی ۲ ساعت


دستور تهیه

  • سیب زمینی‌ها و تخم مرغ‌ها را درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا کاملا پخته شوند.
  • سینه‌ی مرغ را همراه با یک پیاز خرد شده و نخود فرنگی‌ها، کمی نمک و فلفل و زردچوبه درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا بپزد.
  • سیب زمینی‌ها و تخم مرغ‌های پخته شده را رنده کنید و یا درون غذا ساز بریزید تا ریز شوند.
  • سینه‌ی مرغ را نیز ریش کنید و به آن‌ها اضافه کنید.
  • خیار شور‌ها و کالباس‌ها را نگینی و ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. (خیار شور‌ها را رنده نکنید، زیرا باعث آب انداختن در سالاد می‌شود).
  • در این مرحله می‌توانید کمی از نخود فرنگی‌هایی که درون آب مرغ است را جدا کنید و به مخلوط اضافه کنید.
  • همه‌ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و صبر کنید تا سرد شوند.
  • سس مایونز را با نمک و فلفل و کمی آبلیمو خوب مخلوط کنید و پس از اینکه مواد سرد شدند، نیمی از سس را به مواد اضافه کنید. (مقدار سس بسته به میل خودتان می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد. اگر می‌خواهید الویه چسبندگی بیشتری داشته باشد سس بیشتری اضافه کنید). اگر سس شما سفت است کمی از آب مرغ را به آن اضافه کنید تا هم طعم بهتری بگیرد و هم شل شود.
  • سالاد را خوب هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
  • الویه را بچشید و اگر لازم است به آن نمک و فلفل بیشتری بزنید.
  • روی سالاد را با پلاستیک یا درب محکم بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا سس‌ها کاملا به خرد مواد بروند و طعم بهتری بگیرند.
  • پس از چند ساعت سالاد الویه را از یخچال خارج کنید و نیمه‌ی باقی مانده‌ی سس را به آن اضافه کنید.
  • سالاد را با گوجه و خیارشور تزئین کنید.

سالاد الویه شما آماده است… نوش جان …

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس و سالاد الویه با کالباس و مرغ

منبع:ستاره

طرز تهیه فلافل 

دستور پخت فلافل و پیتزا

کمپوت گیلاس

۲ روش طرز تهیه کمپوت گیلاس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا