نودل چینی؛ یک غذای فوری و تمام عیار

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
نودل چینی
 نودل چینی، یک غذای فوق العاده راحت است، که سریع هم تهیه می شود. در عوض می توانید یک غذای چینیِ فوق العاده و تمام عیار داشته باشید.

مواد لازم نودل چینی:

  • نودل  ۲ بسته
  • مرغ (سینه)  ۲ قطعه
  • بادام زمینی (بو داده شده و نمکی)  ۱/۲ لیوان
  • سیر  ۲ حبه
  • پودر سیر  ۲ قاشق چای خوری
  • سس سویا  ۳ قاشق غذا خوری
  • پیازچه  به مقدار لازم
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه نودل چینی:

1-ابتدا سینه مرغ را خرد کنیدو آن را به خوبی بشویید

داخل آبکش قرار دهید تا خشک شود

سیر را رنده کرده با مقداری نمک مخلوط کرده و داخل مایه تابه روغن ریخته وتکه های مرغ را سرخ کنید.

2-بادام زمینی و سیر را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت دهید.

سس سویا را اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید و نمک وفلفل و پودر سیر را نیز به آنها اضافه کنید.

3-مقداری آب را به جوش آورده و نودل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در آب بجوشد تا مثل ماکارونی نرم شود.

وقتی نودل پخته شد آن را آبکش کنید.

ادویه مخصوص نودل (موجود در بسته بندی نودل) را به مواد گوشتی اضافه کنید.

4-داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و نودل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مرغ را به آن افزوده

و بعد از کمی تفت خوردن شعله را خاموش کنید.

پیازچه ها را ریز خرد کرده و روی غذا بریزید و آن را برای سرو آماده کنید.

سایر نکات:

1-در صورت تمایل پیارچه را به همراه پیاز سرخ کنید.

2-اگر سس سویا در اختیار نداشتید این غذا را با سس کچاپ و مقداری سرکه سیب طبخ کنید.

3-در صورت تمایل مقداری پنیر رنده شده هم به غذا اضافه کنید.

4-توجه داشته باشید نودل اگر زیاد در اب بماند به شدت خمیر میشود و قابل استفاده نیست.

 

کوکی شکر قهوه ای

پیش غذا

پیش غذا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا