۱. دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور
مواد لازم | |
پودر کاسترد | سه قاشق غذا خوری |
شکر | شش قاشق غذا خوری |
شیر سرد | دو و نیم فنجان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
کره | پنجاه گرم |
بیسکویت خرد شده | صد گرم |
طرز تهیه کاسترد با بیسکویت
- در قدم اول پودر کاسترد را با شکر و وانیل در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
- سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید تا مواد در شیر حل شوند و یک مایع غلیظ مانند فرنی حاصل شود، پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد کاسترد سرد شود.
- یک تابه روی حرارت بگذارید و کره را در آن بیندازید تا آب شود.
- بیسکویتهای پتی بور را خرد کنید و به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- ظرفی که قرار است دسر را در آن درست کنید (ظرف پیرکس مناسب است) بردارید و یک لایه از بیسکویت که با کره مخلوط شده است را کف آن ظرف بریزید، سپس یک لایه از مواد کاسترد را بریزید، این حرکت را ادامه دهید تا بیسکویتها و مواد تمام شوند و لایه آخر کاسترد باشد.
- سپس ظرف حاوی دسر را به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویتها برود.
۲. دستر کاسترد شکلاتی با بیسکویت
مواد لازم برای کاسترد (برای ۶ نفر) | |
پودر کاسترد | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۲/۳ لیوان |
مواد لازم برای شکلات | |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان |
آب | ۱/۲ لیوان |
پودر کاسترد | ۱ قاشق سوپخوری |
آرد ذرت | ۱ قاشق سوپخوری |
بیسکویت ساده چای | به مقدار لازم |
پودر نارگیل برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کاسترد شکلاتی
- آرد ذرت را در یک ظرف با شیر مخلوط و پودر کاسترد را به آن اضافه کنید.
- شکر را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کلیهی مواد در شیر حل شوند، سپس آن را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.
- برای تهیه شکلات دسر باید در یک ظرف جدا شیر، پودر کاسترد، آب، آرد ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید، سپس آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
- حال ظرف مورد نظر (ظرف پیرکس مناسب است) را بردارید و کمی از مواد کاسترد را در کف ظرف بریزید و روی آن را بیسکویت بچینید و روی بیسکویتها کمی از شکلات درست شده بریزید و خوب پخش کنید.
- دوباره یک لایه کاسترد، یک لایه بیسکویت و یک لایه شکلات بریزید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا بیسکویتها و مواد تمام شوند و لایهی آخر را با شکلات تزئین کنید.
- میتوانید با کمی پودر نارگیل یا مغز پسته روی دسر را تزئین کنید.
- ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
۳. دسر کاسترد با موز و بیسکویت
مواد لازم | |
پودر کاسترد | ۲ قاشق غذاخوری سر پر |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی بور | یک بسته |
موز | ۲ عدد |
مغز گردو | حدودا نصف پیمانه |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه فرم گرفته برای تزیین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کاسترد با بیسکویت و موز
- پودر کاسترد را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. مواد باید به قدری روی حرارت باشند تا به غلظتی شبیه فرنی برسد.
- قبل از اینکه غلیظ شود شکر و گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
- ظرف مورد نظر را آماده کنید کمی از مواد کاسترد آماده شده را در آن بریزید.
- سپس یک لایه بیسکویت پتی بور خرد شده روی آن بریزید.
- سپس موزهای حلقه شده را روی آن بچینید و روی آن مغز گردو خرد شده بریزید.
- دوباره یک لایه مواد کاسترد بریزید و همهی مراحل را تکرار کنید تا جایی که مواد تمام شوند. مواد را جوری تنظیم کنید که لایهی آخر (لایه رویی) کاسترد باشد.
- ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
- پس از آن روی دسر را با کمی خامه فرم گرفته تزئین کنید.
ارسال دیدگاه