نحوه تهیه  کاسترد با بیسکویت، موز و شکلات

شنبه 7 اردیبهشت 1398 دسته‌بندی نشده
نحوه تهیه  کاسترد با بیسکویت، موز و شکلات

۱. دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور

مواد لازم
پودر کاستردسه قاشق غذا خوری
شکرشش قاشق غذا خوری
شیر سرددو و نیم فنجان
وانیلنصف قاشق چای خوری
کرهپنجاه گرم
بیسکویت خرد شدهصد گرم

طرز تهیه کاسترد با بیسکویت

  • در قدم اول پودر کاسترد را با شکر و وانیل در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید تا مواد در شیر حل شوند و یک مایع غلیظ مانند فرنی حاصل شود، پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد کاسترد سرد شود.
  • یک تابه روی حرارت بگذارید و کره را در آن بیندازید تا آب شود.
  • بیسکویت‌های پتی بور را خرد کنید و به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • ظرفی که قرار است دسر را در آن درست کنید (ظرف پیرکس مناسب است) بردارید و یک لایه از بیسکویت که با کره مخلوط شده است را کف آن ظرف بریزید، سپس یک لایه از مواد کاسترد را بریزید، این حرکت را ادامه دهید تا بیسکویت‌ها و مواد تمام شوند و لایه آخر کاسترد باشد.
  • سپس ظرف حاوی دسر را به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت‌ها برود.

 

 

کاسترد با بیسکویت پتی بور

۲. دستر کاسترد شکلاتی با بیسکویت

مواد لازم برای کاسترد (برای ۶ نفر)
پودر کاسترد۴ قاشق غذاخوری
آرد ذرت۱ قاشق غذاخوری
شیر۲ لیوان
آب ۲ لیوان
شکر۲/۳ لیوان
مواد لازم برای شکلات
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
شیر۱ لیوان
آب۱/۲ لیوان
پودر کاسترد۱ قاشق سوپخوری
آرد ذرت۱ قاشق سوپخوری
بیسکویت ساده چایبه مقدار لازم
پودر نارگیل برای تزئینبه مقدار لازم

 

طرز تهیه کاسترد شکلاتی

  • آرد ذرت را در یک ظرف با شیر مخلوط و پودر کاسترد را به آن اضافه کنید.
  • شکر را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کلیه‌ی مواد در شیر حل شوند، سپس آن را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.
  • برای تهیه شکلات دسر باید در یک ظرف جدا شیر، پودر کاسترد، آب، آرد ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید، سپس آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
  • حال ظرف مورد نظر (ظرف پیرکس مناسب است) را بردارید و کمی از مواد کاسترد را در کف ظرف بریزید و روی آن را بیسکویت بچینید و روی بیسکویت‌ها کمی از شکلات درست شده بریزید و خوب پخش کنید.
  • دوباره یک لایه کاسترد، یک لایه بیسکویت و یک لایه شکلات بریزید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا بیسکویت‌ها و مواد تمام شوند و لایه‌ی آخر را با شکلات تزئین کنید.
  • می‌توانید با کمی پودر نارگیل یا مغز پسته روی دسر را تزئین کنید.
  • ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.

 

کاسترد شکلاتی با بیسکویت

۳. دسر کاسترد با موز و بیسکویت

 

مواد لازم
پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری سر پر
شیر۲ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور یک بسته
موز۲ عدد
مغز گردوحدودا نصف پیمانه
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته برای تزیین به مقدار لازم

 

طرز تهیه کاسترد با بیسکویت و موز

  • پودر کاسترد را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. مواد باید به قدری روی حرارت باشند تا به غلظتی شبیه فرنی برسد.
  • قبل از اینکه غلیظ شود شکر و گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
  • ظرف مورد نظر را آماده کنید کمی از مواد کاسترد آماده شده را در آن بریزید.
  • سپس یک لایه بیسکویت پتی بور خرد شده روی آن بریزید.
  • سپس موز‌های حلقه شده را روی آن بچینید و روی آن مغز گردو خرد شده بریزید.
  • دوباره یک لایه مواد کاسترد بریزید و همه‌ی مراحل را تکرار کنید تا جایی که مواد تمام شوند. مواد را جوری تنظیم کنید که لایه‌ی آخر (لایه رویی) کاسترد باشد.
  • ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
  • پس از آن روی دسر را با کمی خامه فرم گرفته تزئین کنید.

 

 

کاسترد با موز و بیسکویت

تقویم نجومی اسلامی

تقویم نجومی امروز شنبه 7 اردیبهشت1398

روزنامه های امروز 98/02/07

عناوین روزنامه های امروز 98/02/07

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا