موموس /طرز تهیه موموس مرغ ژاپنی

سه‌شنبه 25 مرداد 1401 آشپزی
momos

موموس یک غذای پر طرفدار در تبت و نپال و هند و است که موادمیانی که شامل مرغ یا گوشت یا سبزیجات است  را در یک خمیر نازک می پیچند و بخار پز یا سرخ یا تنوری می کنند و با سس چیلی یا ترشی دایکون سرو می شود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه موموس مرغ با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه فاهیتای  مرغ و دو نوع دسر ژاپنی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه موموس مرغ ژاپنی

  • مواد لازم میانی
  • نصف سینه مرغ
  • هویج : 1عدد
  • پیاز :1 عدد
  • سیر:3 حبه
  • فلفل تند سبز: 1 عدد
  • فلفل دلمه  رنگی :1 عدد
  • کلم ریزخرد شده:یک لیوان
  • نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پاپریکا و زردچوبه:به مقدار لازم
  • سویا سس ( یا سرکه ):1 قاشق غذاخوری
  • مواد لازم جهت خمیر
  • آرد :2لیوان
  • نمک: 1/5 قاشق چایخوری
  • روغن مایع :1 قاشق مربا خوری
  • آب : 1لیوان
موموس ژاپنی

موموس مرغ

طرز تهیه موموس مرغ ژاپنی

  1.  برای تهیه موموس مرغ ابتدا مواد میانی را تهیه کنید . برای شروع کار  سبزیجات را نگینی ریز خرد کنید سپس مرغ را نیز نگینی خرد کنید و کنار بگذارید حال یک  تابه مناسب بردارید و مقداری روغن مایع در آن بریزید و روی شعله قرار دهید سپس پیاز نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود بعد سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید . سپس زردچوبه و بقیه ادویه ها را  اضافه کنید و کمی تفت بدید و  در تابه را به مدت پنج دقیقه ببندید و شعله را کم کنید  تا سینه مرغ نیم پز شود .
  2. سپس هویج  خردشده  رو هم اضافه کنید و‌ دوباره در تابه را به مدت  دقیقه ببندید  تا مرغ کاملا پخته شود.
  3. حال فلفل دلمه ای ریز خرد شده، فلفل سبز، سیر له شده و کلم خرد شده را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت بدید .
  4. در آخر پخت سویا سس یا سرکه را اضافه کنید و هم بزنید و سپس  تابه را از روی حرارت بردارید  کناربگذازید تا خنک بشه.
  5. حال خمیر موموس را تهیه کنید . آرد الک شده  را در کاسه مناسب بریزید و نمک و روغن را به آرد اضافه کنید و هم بزنید سپس آب را کم کم به آرد اضافه کنید و با دست به مدت 5 دقیقه  ورز دهید  تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیر یکدست و لطیف شود.
  6. حال خمیر را داخل طرف چرب شده به مدت نیم ساعت قرار دهید تا استراحت کند( در محیط آشپزخانه) روی خمیر را با پارچه بپوشانید تا خمیر خشک نشود.
  7. بعد از نیم ساعت دوباره خمیر را کمی ورز دهید  و روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه  نازک پهن کنید و با قالب دایره  قالب بزنید.
  8. سپس مقداری از مواد میانی تهیه شده را وسط خمیر قرار دهید  و خمیر را مثل شکل بالا  به سمت بالا چین دهیدوقسمت انتهایی خمیر رو با دست بپیچید تا  بسته بشه.
  9. سپس صافی مخصوص بخار پز را با برس  چرب کنید و خمیر های پیچیده شده  روی صافی قرار بدید و در بخار پز که از قبل داغ شده قرار دهید و اجازه دهید  5 تا7  پخته شود وقتی خمیر شفاف شد و به دست نجسبید از بخار پز خارخ کنید.( زمان پخت نباید بیشتر از این مدت باشد چون موموس شما سفت می شود اگر بخار پز نداشتید یک قابله را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد سپس یک صافی مناسب روی قابلمه قرار دهیدحال موموس را داخل صافی چرب شده قرار دهید و در قابلمه را ببندید تا بپزند.
  10.  می توانید  موموس را تنوری یا سرخ هم کنید و با  سس چیلی  سرو کنید.

cake portghal

کیک پرتقال خوشمزه / طرز تهیه کیک پرتقال ساده و خوشمزه

پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا چیکن آلفردو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا