دسر /طرز تهیه موس خرمالو خوشمزه

شنبه 14 آبان 1401 آشپزی
mosekhormalo

موس خرمالو دسر خوشمزه و پر طرفدار هست. اگر دسر با بافت خامه ای را دوست دارید موس خرمالو گزینه مناسبی است . در بخش آشپری مجله دایان با طرز تهیه موس خرمالو با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه دسرانجیر و کیک رژیمی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه موس خرمالو

  • خرمالو: 4 عدد
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه :1 قاشق غذاخوری
  • آب: 1/4 پیمانه
  • شکر :5 قاشق سوپ خوری
  • آرد گندم: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم: 1 پیمانه
  • خامه :1/3 پیمانه
  • عسل :1/4 پیمانه
موس خرمالو

موس خرمالو

طرز تهیه موس خرمالو

  1. برای  تهیه موس خرمالو ابتدا باید خرمالو ها را بشوییدو داخل مخلوط کن بریزید و خرمالو ها را پوره کنید سپس پوره را از صافی رد کنید تا پوره یکدست شود.
  2. حال ژلاتین را آماده کنید. آب لیمو ترش تازه را با  1/4 پیمانه اب سرد مخلوط کنید و بعد پودر ژلاتین رو روی ترکیب آب و لیمو  بپاشید و 5 دقیقه زمان دهید تا پودر ژلاتین اسفنجی شود.حال مخلوط را روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا  ژلاتین در آب حل شود . اجازه دهید تا ژلاتین خنک شود.
  3.  تا ژلاتین خنک می شود, زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزیدو شکر را به آن اضافه کنید و با هم زن برقی هم بزنید تا مواد سفید رنگ شودسپس  وانیل را اضافه  کنید و یک دقیقه دیگربه همزدن ادامه دهید.
  4. در ادامه آرد و شیر ولرم رو به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
  5. حالا مواد را داخل قابلمه تفلونی بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا مواد کم کم غلیظ شود.
  6.  مواد  را از روی حرارت برداریدو سپس پوره خرمالو رو به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط  کنید. موادرا خوب  هم بزنید تا مواد یکدست شوند،
  7. حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنید سپس خامه را به مخلوط اضافه  کنید و خوب هم بزنید و در آخر عسل را به موس خرمالو  اضافه کنید و هم بزنید.
  8. حال مواد آماده شده را داخل ظرف سرو یا قالب بریزید  و به مدت  3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  9.  برای راحت خارج شدن دسر از قالب ابتدا قالب ها را  برای 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید و بعد مواد رو داخلش بریزید.
  10. بعد از 3 ساعت موس خرمالو را از یخچال خارج کنید و  با یک چاقوی نوک تیز لبه های دسر رو به آرومی از قالب جدا کنید و برای یکی دو دقیقه داخل آب گرم قرار دهید  و بعد روی بشقاب سرو برگردانید
shirberenje shokolaty

شیر برنج/ طرز تهیه شیر برنج شکلاتی

shole beryan

شله بریان/ طرز تهیه شله بریان زیره اصفهانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا