مطبل بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا میشود،
ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!
مواد لازم مطبل :
طرز تهیه :
۱. بادمجانها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجانها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.
۲. بادمجانها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آنها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.
۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.
۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.
نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.
ارسال دیدگاه