مربای نارگیل مربای خوشمزه با عطر و بوی عالی است و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مربای نارگیل خوشمزه با ماهمراه باشید همچنین طرز تهیه مربای انجیر و مربای کامکوت خوشمزه را ببینید.
مواد لازم برای تهیه مربا نارگیل تازه
- نارگیل تازه رنده شده: ۲۵۰ گرم
- شیر نارگیل نصف پیمانه معادل: ۱۲۵ میلی لیتر
- شکر سفید: ۳۰۰ گرم
طرز تهیه مربا نارگیل تازه
- برای تهیه مربای نارگیل ابتدا یک نارگیل تهیه کنید و خوب بشویید و موهای آن را جدا کنید و چشم نارگیل را با جسم تیز سوراخ کنید و شیر نارگیل را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.
- بعد مانند شکل بالا به کمک یک چکش دور نارگیل ضربه بزنید تا نصف شود و سپس با کمک چاقو آشپزخانه با دقت پوست چوبی را از گوشت نارگیل جدا کنید.
- بعد پوست قهوهای را نیز با چاقو از گوشت سفید نارگیل جدا کنید ( با کمک پوست گیر راحتر می توانید جدا کنید )
- حال نارگیل سفید شده را خوب بشویید تا کاملا تمیز شود و در آبکش بریزیدو کنار بگذارید.
- نارگیلها را با رنده درشت، رنده کنید.
- یک قابلمه لعابی بردارید و نارگیل رنده شده، شکر و شیرنارگیل را در قابلمه با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهیدو اجازه دهید مواد بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا نارگیل بپزدو شفاف شود .
- اجازه دهید شربت قوام آید در آخر پخت می توانید به میزان لازم آبلیمو یا سرکه سفید به مربا اضافه کنید تا مربای شکرک نزند . مربا چند قل که با آبلیمو زد آن را خاموش کنید و پس از سرد شدن در ظرف شیشه ای استریل بریزد و درب آن را محکم ببندیددر یخچال یا در جای سرد و تاریک نگهداری کنید .
- اگر نارگیل تازه در دسترس نبودمی توانید مربا را با پودر نارگیل تهیه کنید و در زیر مواد لازم ذکر شده است و تهیه آن مثل نارگیل تازه است فقط به جای شیر نارگیل از آب استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه مربای نارگیل با پودر نارگیل
- پودر نارگیل:۵۰۰ گرم
- شکر :۱۰۰۰ گرم
- آب: نیم لیتر
- آبلیمو :۲ قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو نیم گرم
.
ارسال دیدگاه