مربای/ طزر تهیه مربای آلبالو خوش رنگ و خوشمزه + خواص آلبالو

سه‌شنبه 12 مهر 1401 آشپزی
moraba Albalo

مربای آلبالو مربای خوشمزه و  ترش .و شیرین ایرانی هست که برای صبحانه طرفداران زیادی دارد . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مربای آلبالو با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه مربای آلوئه ورا  و مربای زرشک و مربای انگور را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو

  • آلبالو تازه : ۱ کیلوگرم
  • شکر : ۱ کیلوگرم
  • آب لیمو ترش :۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل (اختیاری): ۱ پنس
مربای آلبالو

مربای آلبالو

 طرز تهیه مربای آلبالو

 

  1.  برای تهیه مربای آلبالو حتما از آلبالوی تازه استفاده کنید تا هم مربای شما خوش رنگ شود و هم طعم بهتری داشته باشد  ( استفاده از  آلبالو  برای مربا مناسب )
  2. برای تهیه مربا ابتدا آلبالو ها را بشوید و آبکش کنید سپس با هسته گیر یا  هر وسیله ای که دارید هسته آلبالو ها را جدا کنید .
  3. حال آلبالو و شکر را لایه لایه داخل یک قابلمه بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالو آب بندازد.( می توانید  هسته های آلبالو را داخل یک لیوان آب جوش بریزید و صاف کنید و به قابلمه حاوی آلبالو اضافه کنید)
  4.   برای تهیه مربای آلبالو از قابلمه لعابی یا مسی استفاده کنید تا مربای خوشرنگ تری داشته باشید.
  5. پس از  24 ساعت قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.  کف روی آلبالوها را جمع  کنیدو دور  بریزید تا مربای شما شفاف شود .
  6.  نکته مهم در مورد مربای آلبالو این هست که پس از جوشیدن  مربای آلبالو کف می کند و  سر می رود  پس مراقب باشید
  7. حرارت را کم و زیاد نکنید باعث سیاه شدن مربا می شود( حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا مربا قوام بیاید اگر مربا قوام نیامد آلبالو ها را از شربت جدا کنید و اجازه دهید شربت قوام  بیاید سپس آلبالو ها را به شربت قوام آمده اضافه کنید با این کار مربا خوش رنگتر می شود) ،
  8. پس از قوام آمدن  مربای آلبالو  آبلیمو و وانیل اضافه  کنید.( احتمال شکرک زدن این مربا کم هست می توانید آبلیمو را حذف کنید )
  9. حالا اجازه می دهید تا مربا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف شیشه ای تمیزی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  10. اگر بخواهیم در کنار مربای آلبالو، شربت این میوه را هم درست کنید باید از شکر بیشتری استفاده کنید و پس از قوام آمدن مربا , شربت آن را جدا کنید.

خواص آلبالو

    1.   طبع آلبالو سرد هست و برای افرادی که طبع سرد دارند مناسب نیست و حتما باید با مصلح آن مصرف کنند.
    2. دمنوش آلبالو در پاکسازی کبد نقش مفیدی  دارد.
    3. آلبالو باعث کاهش فشار خون می شود.
    4. آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می کند.
    5.  آلبالو  برای درمان رماتیسم، نقرس مفید است.
    6.  آلبالو ادرارآور بوده، برای رفع ورم کلیه مفید است.
    7. آلبالو چربی خون را پایین می آورد.
    8. آلبالو مسکن تشنگی است و شربت آلبالو برای رفع عطش  مناسب است.
    9. آلبالوی ترش برای درمان اسهال مفید می باشد.
    10.  آلبالو باعث افزایش اشتها می شود، بنابراین برای افراد لاغر و کم اشتها سودمند است.
    11. آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای افراد دیابتی مضر نیست.
    12. آلبالو برای تقویت قدرت باروری مردان مفید است.
kotlete mahi

کتلت/ طرز تهیه کتلت ماهی بوشهری با سیب زمینی

کباب تابه‌ای

پخت کباب تابه‌ای لذیذ ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا