متبل و بابا غنوش بیش غذای خوشمزه عربی است که با بادمجان کبابی تهیه می شود . متبل غدای ساده برای شام می باشد متبل بادمجان از پیشغذاهای معروف لبنانی است. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه متبل با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه کیک کشک و بادمجان و خورش بادمجان متفاوت و ترشی بادمجان شکم پر را مشاهده کنید.
مواد لازم باری تهیه متبل عربی
- بادمجان: ۳ عدد
- سیر: ۲ حبه
- ارده : ۲ قاشق غذا خوری
- ماست یونانی: ۱ قاشق غذا خوری سر پر
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- لیمو ترش :۱ عدد
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
- دانه انار برای تزیین: ۲ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه متبل عربی
- برای تهیه متبل سعی کنید از بادمجان های شیرین و بدون تخم استفاده کنید .حال بادمجانها را بشویید و پس از خشک کردن و با نوک چاقو چند جای بادمجان را سوراخ کنید .
- حال بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز یا روی زغال کبابی کنید تا پوست بسوزد و طعم دوی بگیرد. سپس بادمجان های کبابی را در کاسه بریزید و با سلفون بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید . با این کار پوست بادمجان به راحتی کنده می شود.
- پوست بادمجان ها کباب شده را به آرامی جدا کنید. اگر بادمجان ها شما تخم زیادی داشت حتماً تخم ها را جدا کنید. سپس بادمجان ها را ساطوری کنید و اگر دوست دارید بادمجان کاملا له شود آن را در غذاساز بریزید.
- حال بادمجان ساطوری را در کاسه بریزیدو سیر له شده، ارده، ماست، نمک، فلفل و آب لیموی تازه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
- متبل شما آماده است آن را بچشید و اگر لازم بود نمک، فلفل اضافه کنید و روی متبل را بپوشانید ( در ظرف دردار قرار دهید ) یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- وقتی آن را از یخچال خارج کردید دوباره بچشید ، اگر لازم بود نمک و فلفل و آب لیمو اضافه کنید.
- متبل را در ظرف سرو بریزید و روی آن با پشت قاشق گودی ایجاد کنید و مقداری جعفری ریز شده ، روغن زیتون روی آن بریزید و در آخر دانه های انار برای تزیین استفاده کنید .
- متبل را همراه نان پیتا و سبزی خوردن میل کنید.
ارسال دیدگاه