مافین انجیر و گردو

چهارشنبه 3 آذر 1400 آشپزی

انجیر و گردو نیز حاوی فیبر و چربی‌های سالم هستند، پس به این نتیجه می‌رسیم که یک مافین هم می‌تواند سالم باشد و تبدیل به یکی از غذاهای خوشمزه و مجاز در رژیم غذایی مان شود. ابتدا دستور پخت را کامل مطالعه کنید و سپس شروع به پخت مافین خوش طعم خود کنید.

 

 

 

مواد لازم برای مافین انجیر :

  • ۱۷۰ گرم آرد سبوس دار (حدود یک و یک دوم فنجان)
  • یک چهارم فنجان سبوس گندم
  • یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چای خوری جوش شیرین
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • ۲ قاشق غذا خوری کره
  • یک فنجان ماست ساده کم چرب
  • یک دوم فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک عدد موز متوسط رسیده، پوره شده (حدود یک دوم فنجان)
  • یک تخم مرغ بزرگ
  • سه چهارم فنجان قطعات انجیر خشک
  • یک دوم فنجان قطعات درشت گردو
  • یک قاشق چای خوری دارچین
  • اسپری پخت یا مقداری روغن
مافین انجیر

مافین انجیر

روش پخت مافین انجیر:

۱ – فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.

۲ – آرد را به آرامی با قاشق داخل فنجان اندازه گیری بریزید، با چاقو سطحش را صاف کنید. آرد، سبوس گندم و سه مورد بعدی از لیست مواد لازم (تا نمک) را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

۳ – کره را در یک ماهی تابه کوچک، روی حرارت ذوب کنید. به مدت ۹۰ ثانیه یا تا زمانی که قهوه‌ای و معطر شود آن را بپزید، ماهی تابه را مرتب تکان دهید. کره، ماست، شکر، وانیل، موز و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. میکس ماست را به میکس آرد اضافه کنید. انجیر، گردو و دارچین را به کره مافین اضافه کنید. خمیر را به صورت مساوی بین ۱۲ قالب مافین که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کرده اید اضافه کنید. مافین‌ها را در حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) به مدت ۲۲ دقیقه یا تا زمانی که قسمت میانی آن‌ها پخت و روی آن پف کرد بپزید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه، داخل قالب‌ها خنک شوند. آن‌ها را از داخل قلب‌ها دربیاورید و اجازه دهید داخل یک صفحه سیمی کامل خنک شوند.

 



اط
لاعات تغذیه‌ای:

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: ۱۸۷
  • چربی در یک وعده: ۶. ۳ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۱. ۹
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: ۱ گرم
  • چربی دارای حلقه‌های غیر اشباع در یک وعده: ۲. ۷ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۵ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۳۱ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۴ گرم
  • کلسترول در یک وعده: ۲۲ میلی گرم
  • آهن در یک وعده: ۱ میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: ۲۴۳ میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: ۹۶ میلی گرم
  • قند در یک وعده: ۱۷ گرم

 

بوف بورگینیون

طرز تهیه کیک هویج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا